VIDEO ⟩ Maksims Galkins dalās ar Mariupolē dzīvojošas meitenītes emocionālo stāstu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram

Slavenais Krievijas humorists Maksims Galkins dalījies emocionālā stāstā par mazu meiteni no Mariupoles. 

Savā "Instagram" kontā Galkins ievietoja video ar mazo Kiru Čebenko. Videoklipā meitene stāstīja, kā kopā ar māti aizbēga no pilsētas un izdzīvoja raķešu uzlidojumos. 

"Kad krita bumba, es apsēdos pie savas somas. Mamma paņēma mani rokās un nolika pie krūma. Bija asinis," stāstīja mazā Kira un norādīja uz vietām, kur tikusi ievainota.

Galkins atzīmēja, ka viņš jau daudzus gadus runā ar bērniem televīzijā, taču bērniem nevajadzētu piedzīvot tādas šausmas, kādas piedzīvojusi šī meitenīte.

"Esmu dzirdējis daudz brīnišķīgu bērnu stāstu. Bērniem tā nevajadzētu dzīvot. Bērniem nevajadzētu stāstīt šādus stāstus. Šī ukraiņu meitene noteikti nevienam negrasījās uzbrukt," rakstīja Galkins.

Komentāros sekotāji izteica pateicību Galkinam par šāda videoklipa publicēšanu, kā arī par to, ka viņš nebaidās runāt par karu Ukrainā. 

Jau ziņots, ka Galkins 24. februārī, dienā, kad Krievija iebruka Ukrainā, publiski pauda nostāju, ka ir pret karu.

Savukārt 2. martā krievu humorists savā "Instagram" ievietoja video no Arhangeļskas, kur redzami agresīvi noskaņoti viņa talanta cienītāji, kuri pēc viņa paziņojuma pret karu Ukrainā tagad pieprasa atgriezt naudu par viņa koncerta biļetēm.

Pēc notikušā klīda baumas, ka Galkins ar ģimeni - sievu Allu Pugačovu un abu dvīņiem pametuši Krieviju. Kā vēstīja Krievijas mediji, primadonna kopā ar vīru Maksimu Galkinu un dvīņiem Gariju un Ļizu bija manīti Vnukovas lidostā Maskavā 28. februārī. Kopš tā laika tiek runāts, ka ģimene uzturas Izraēlā.

Pati Pugačova kopš Krievijas iebrukuma Ukrainā publiskojusi vienu video savā "Instagram" kontā - kāda arhibīskapa runu, kurā viņš paziņo, ka gaiss kļuvis tīrāks, jo Pugačova pametusi Krieviju.

Tomēr dziedātāja baumas atspēkoja: "Par agru priecājies, Andrjuša. Atvaļinājums, brīvdienas un ārstēšanās neskaitās emigrācija. Atgriezīšos - tiksim skaidrībā. Aiziešu uz baznīcu, palūgšos par tevi, Dieva zaimotāj."

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu