Zināms, cik maksā Volodimira Zelenska ikoniskais haki tērps

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Scanpix/ AP

Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis daudziem kļuvis par izcila līdera piemēru, kurš ir ar tautu pat kara apstākļos. Līdz ar nonākšanu uzmanības centrā daudziem radusies arī interese par to, kādēļ Zelenskis nevalkā militāro formu un kāda zīmola apģērbus viņš izvēlējies ikdienas gaitām. 

Pirmajos video, kuros redzams Zelenskis, uzrunājot ukraiņu tautu, viņš tērpies haki krāsas kreklā. Kopš tā brīža militāra stila apģērbs kļuvis par viņa ikdienu. 

Ukrainas prezidents valkā vietējā zīmola "M-Tas" vilnas džemperi un militāra veida bikses. Viņa apavu izvēle ir tikpat pieticīga. Ierodoties Bučā, viņš redzams "Saucony" kedās, kuras maksā aptuveni 46 eiro. 

Zelenskis pamanīts, valkājot arī zīmolu "5.11", "Hallyard", "281.z" T kreklus, kuru vidējā cena ir 400-600 grivnas (apmēram 12,5-19 eiro).

"Saucony" apavus viņš izvēlējās, arī tiekoties ar Lielbritānijas premjerministru Borisu Džonsonu. Kamēr Džonsons bija tērpies tumšā uzvalkā, Zelenskis turpināja līdzšinējo militāro stilu. Kopš Krievijas iebrukuma Ukrainas prezidents šādu apģērbu izvēlējies katru reizi, kad bijis redzams publiski. 

Valsts līderu apģērbs nereti izraisa ne tikai interesi, bet arī diskusijas. Krievijas prezidents Vladimirs Putins nesen bija tērpies "Loro Piana" jakā, kura maksā aptuveni 12 tūkstošus eiro. 

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu