"Nevienu sekundi nenožēloju!" Igors Linga komentē starpgadījumu Šveicē, kur alkohola reibumā netika ielaists restorānā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ieva Čīka / LETA

Raidījumā "Četri uz koferiem" producents Igors Linga izbojāja ceļabiedru vakariņu plānus, jo izdzēra pārāk daudz grādīgo dzērienu. Nu Linga izdevumam "Privātā Dzīve" komentē notikušo. 

Raidījumā "Četri uz koferiem" jautra kompānija devās uz Šveici, lai baudītu kultūru un elpu aizraujošos skatus. Tomēr viens vakars reperim Edavārdi, influencerei Janai Brukai, radiogeišai Ievai Adamss izvērtās nepatīkams producenta Igora Lingas dēļ.

Dienā, kad par ceļabiedriem rūpējās Jana Bruka, Igora dzēruma pakāpes dēļ komanda netika ielaista restorānā, kurā bija plānots baudīt vakariņas. Nu Igors komentē notikušo.

"Godīgi sakot, neesmu radis piedalīties tādos šovos. Man tie neliekas baigi forši, tādēļ ilgi šaubījos, vai man to vispār vajag. Savulaik esmu bijis otrā pusē – pats filmējis un montējis šovus, tādēļ labi saprotu, kas šova veidotājiem vajadzīgs.

Pret to, kā viss tika parādīts ekrānā, man iebildumu nav. Nevienu sekundi nenožēloju. Viss kārtībā!

Redzētais mani nesatrauc. Jau tad, kad piekritu piedalīties, bija skaidrs – ja sēdēšu uzvalciņā un labi uzvedīšos, tas nebūšu es. Negribu tēlot to, kas neesmu, tādēļ paņēmu visus savus panku krekliņus un domāju – O.K., lai iet rokenrols! Viss, ko varu teikt, – panki nemirst! Esmu īsts un parādu to, kā uztveru dzīvi. Ceru, ka neesmu šovu izgāzis. Ja manis dēļ tagad visi to skatās un apspriež, gan jau mērķis ir sasniegts," intervijā "Privātā Dzīve" skaidro Linga. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu