Dina Zuzāne būs Andreja Žagara fonda seja

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dina Zuzāne
Dina Zuzāne Foto: Dinas privātais arhīvs

Pagājušā gada rudenī pēc šķiršanās no azartspēļu biznesmeņa Jāņa Zuzāna Dina sacīja – līdz jaunajam gadam padzīvošot, kā pašai tīk, bet pēc tam kals jaunus plānus. Tagad izdevumam "Privātā Dzīve" viņa ir gatava atklāt savus nodomus. 

Dina Zuzāne būs Andreja Žagara kultūras attīstības fonda seja un viena no fonda valdes loceklēm: "Mēģināšu būt aktīva, piesaistīt draugus investorus."

Sarunā ar "Privāto Dzīvi" viņa skaidro: "Mana vēlme ir raisīt sabiedrībā lielāku interesi par koncertiem un Andreja Žagara unikālo personību. Viņš bija mans laikabiedrs, progresīvs un interesants cilvēks, kurš ir pelnījis, lai mēs viņu neaizmirstu un turpinātu Žagara lieliskās idejas – rīkotu meistarklases jaunajiem māksliniekiem un izpildītājiem, aicinātu dažādus ārzemju māksliniekus uz Latviju.

Viņš ir pelnījis, lai mēs rīkotu viņa piemiņai koncertus ne tikai Vidzemes koncertzālē Cēsis, bet arī Rīgā, kur Andrejs ar lieliem panākumiem vadīja Latvijas Nacionālo operu un baletu. Gribētos arī izdot grāmatu par Andreju Žagaru."

Plānots, ka aprīļa beigās tikšot sarīkota preses konference, kurā viņa plašāk izstāstīs par saviem grandiozajiem plāniem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu