Džims Kerijs pastāsta par vecumu, kurš licis viņam izbīties

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Džims Kerijs
Džims Kerijs Foto: ROBYN BECK/AFP

Holivudas aktieris Džims Kerijs dalās pārdomās par vecumu, kurš licis viņam izbīties un kļuvis par pagrieziena punktu dzīvē. Lai gan nesen aktierim palika 60 gadi, pirmais satraukums par vecumu noticis krietni agrāk. 

Intervijā ar "CBS Mornings" viņš pavēstīja, ka par vecumu pirmo reizi uztraucās jau divdesmit gados: "Es izbijos 25 gadu vecumā. Jutos savādi. Apzinājos, ka esmu nodzīvojis ceturtdaļu gadsimta, tas šķita neprātīgi." 

Tomēr Kerija domas laika gaitā mainījušās, īpaši pēc pievēršanās garīgajām vērtībām un tuvojoties pensijas gadiem. 

"Tagad man ir vienalga, es jūtos fantastiski. Ziniet, man reizēm sāp gurni, bet es nelieku visu naudu uz vienu zirdziņu," tēlaini izsakās aktieris. 

Džims Kerijs piebilst, ka jau ilgi nododas sevis izzināšanai: "Domāju, ka jau sen sāku paplašināt apziņu un izjust viena veseluma sajūtu ar visu, kas ir apkārt. Manas domas par cilvēci ir šādas: katrs cilvēks ir šedevrs, kam nepieciešama dažādu līmeņu atjaunošana."

Kā iepriekš vēstīts, mēneša sākumā Kerijs nāca klajā ar plāniem pamest aktiera karjeru: "Jā, es došos pensijā. Droši vien. Es runāju nopietni. Viss atkarīgs no tā, vai eņģeļi man atnesīs ar zelta tinti rakstītu scenāriju, kuru uzskatīšu, ka cilvēkiem ir būtiski redzēt. Tad es varētu turpināt. Šobrīd darbību pārtraucu."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu