Šarms un izsmalcinātība: pievilcīgākās Zodiaka sievietes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: shutterstock.com

Izsmalcinātība, sievišķība, flirts un šarms ir tikai dažas no īpašībām, kuras vīrieši pamana un novērtē sievietēs. Uzzini, kuras, vīriešuprāt, ir pievilcīgākās Zodiaka zīmju pārstāves.

Zivis

Sievišķība, juteklība, ievainojamība - Zivis vīriešos izraisa dabisku vēlmi viņas aizsargāt, darīt kaut ko labu. Sievietes, kas dzimušas šai zīmē, bieži ļauj vīriešiem pieņemt lēmumus. Kautrīgums, kas piemīt daudzām Zivīm, papildina viņu šarmu, pārsteidz un mudina.

Dvīņi

Dvīņu šarms ir balstīts ne tikai uz viņu savaldību. Šīs zīmes pārstāvji vienmēr ir jauki pret citiem, dažreiz pat pieticīgi, taču tas viss neliedz vīriešiem sajust viļņus, ko izstaro Dvīņu sievietes. Distance ir tas, kas piesaista pretējo dzimumu, un Dvīņi šajā ziņā ir īsti profesionāļi. Turēt vīrieti pa gabalu ir Dvīņu dabā.

Mežāzis

Ļoti juteklīga, Mežāža sieviete ir vienaldzīga pret koķetēšanu, ņemot vērā visu virspusējo un neinteresanto. Mežāži meklē patiesu mīlestību un nevēlas nodoties muļķībām. Šis iekšējais fokuss viņus padara pievilcīgākus - vīrieši to novērtē. Mežāzis var maldināt, attēlojot mīlestību. Sievietēm, kas dzimušas šai zīmē, ir skaidrs prāts un brīnišķīga intuīcija.

Vēzis

Rezervēta izskata Vēža sieviete patiesībā ir īsta uguns. Vai drīzāk ugunsgrēks. Mīlestībā Vēži iet līdz galam, graujot šķēršļus savā ceļā, ieskaitot konkurentus un nevajadzīgus viņas vīrieša draugus. Vīrieši izjūt to no Vēža pat agrīnā iepazīšanās stadijā, un tas daudzus neaptur, bet, gluži pretēji, pievelk.

Svari

Svariem patīk atrasties uzmanības centrā, un tas ir pamatoti - viņas, tāpat kā neviens cits, ir prasmīgas pavedināšanas jautājumā. Svari vienkārši ir jāapbrīno un jāmīl.  Pat sekss daudziem šīs zīmes pārstāvjiem nav tik nepieciešams kā flirts.  

Lauva

Nepieejama, dažreiz augstprātīga, ar noslieci uz teatrāliem efektiem, - Lauva ieintriģē kādu jau pirmajā tikšanās reizē. Lauvas gadījumā darbojas princips "pretstati piesaista". Tas nozīmē, ka vīrietis ar humoru spēs iekarot šo sievieti un padarīt viņu piezemētāku, un tie, kas Lauvas patosu uztver nopietni, ātri tiks pārmesti pāri bortam.

Jaunava

Šī zīme ir pazīstama ar savu pozitīvo izturēšanos un apdomību. Jaunavas mēdz būt gudras, atvērtas, tāpēc no tām nav jāgaida standarta pavedināšanas metodes. Saprāts, kas papildina spēju sevi interesantā veidā parādīt, rada spēcīgu iespaidu, un tas galvenokārt attiecas uz vīriešiem, kuri kaut ko saprot dzīvē.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrs ir zīme ar attīstītu iztēli. Lai pilnībā atklātu sevi, Ūdensvīra sievietei ir nepieciešams vīrietis, kuram viņa bez ierunām uzticēsies. Tajā pašā laikā ir ļoti daudz cilvēku, kas vēlas atrasties viņai blakus: Ūdensvīra pievilcība ir daudznozīmīga, un, lai tiktu savaldzināts, vīrietim pietiek ieskatīties šai sievietei acīs.

Skorpions

Skorpiona aukstums ir tikai ārējs, sievietes iekšienē, kas dzimusi zem šīs zīmes, vārās neticamas kaislības. Viņas magnētisms un pastāvīgā daba rada nopietnas sekas vīriešiem. Tomēr vīrieši vēlas uzņemties risku par iespēju atrasties viņai blakus. Gudrs cilvēks ātri sapratīs, ka šeit izvēlas nevis viņš, bet gan viņu, un kā viņš izturēsies tālāk - vai paliks vai aizbēgs neatskatoties - nav zināms. Parasti tikai daži cilvēki spēj atbrīvoties no Skorpiona burvestības, viņas ir pārāk spēcīgas.

Strēlnieks

Zīme, kas pakļauta Uguns elementa ietekmei, Strēlnieks, tāpat kā Auns, izceļas ar aizraušanos, un viņiem ir arī tieksme uz piedzīvojumiem. Viņu seksualitāte ir noteikts darbs pie sevis, viņu pašu priekšrocību un trūkumu sekas. Strēlniekam noteikti nebūs garlaicīgi, taču šeit jautājums ir atšķirīgs - partneriem būs jācenšas nenodarboties ar Strēlnieku. Vīriešiem (tomēr ne visiem) patīk šāda veida neparedzamība, tas uztur viņus labā formā.

Vērsis

Viņi zina, kā sevi pasniegt, viņi vienmēr ir pārliecināti par savu neatvairāmību, ir asprātīgi, viņi viegli pielāgojas savam partnerim, ja viņiem tas ir nepieciešams. Viņu seksualitāte ir acīmredzama, ir ārkārtīgi grūti pretoties Vērša šarmam. Vienīgā šo sieviešu problēma ir nespēja būt vājai blakus vīrietim: viņas ir pieradušas visu atrisināt pašas, un tas dažreiz izspēlē nežēlīgu joku, atstājot viņas vienatnē nepareizajā brīdī.

Auns

Sievietes, kas dzimušas šai zīmē, ir ļoti juteklīgas, viņas ir lieliskas seksa entuziastes. Gultā viņas uzvedas atklāti, domā par sevi, tāpēc nekad neko netēlo partnera iedomības labad. Turklāt Auns mīl daudzveidību un eksperimentus, viņas ir gatavas uzņemties iniciatīvu. Tomēr viņu greizsirdība vēl nenozīmē pieejamību un izsmalcinātību attiecībās - Auna sieviete tuvinās, tikai visu rūpīgi pārdomājot.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu