Ej garām ar līkumu! Piecas neciešamākās Zodiaka sievietes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: shutterstock.com

Astrologi noskaidrojuši, kuras sievietes mēdz kļūt par vīrieša lielāko murgu. Piedāvājam iepazīties ar Zodiaka zīmēm, kurās dzimst visneciešamākās sievietes.

Šīs nekaunīgās, neatkarīgās, mānīgās un skandalozās dāmas ar visu savu pievilcību neļauj vīriešiem atpūsties un dažreiz sarežģī viņu dzīvi. 

Ūdensvīrs

Ūdensvīra sievietes nepārmērīgā piekasība ir noslēpums apkārtējiem un viņai pašai. Viņa nepamana, kā to izmanto ikdienā. Viņa neuzskata savas dusmas un nolaidību pret citiem par kaut ko neparastu. Citu jūtas Ūdensvīra sievieti satrauc pavisam minimāli.

Strēlnieks

Daudzi cilvēki negodīgi uzskata, ka dāmas, kas dzimušas Strēlnieka zīmē, ir visvardarbīgākās pasaulē. Tomēr, lai iegūtu šādu titulu, viņām trūkst spēju sirsnīgi ienīst savu tuvāko. Kaitinošais raksturs viņām ir drīzāk attaisnojums, lai kliedētu garlaicību.

Lauva

Vēl viena neciešama būtne. Lauvas atklāti nosoda šāda veida izturēšanos, bet, saskaroties ar nepatīkamiem cilvēkiem un situācijām, viņas pašas mēdz iet pāri robežām. Ja jūs viņas kaitināt, šīs dāmas pārvēršas par plēsoņām. Tajā pašā laikā viņas sevi uzskata par jēriem.

Zivis

Visums Zivis ir padarījis par bastardiem no dzimšanas brīža. Šīs zīmes pārstāvji zina, kā izlikties par nekaitīgiem mazuļiem, pateicoties lieliskajām aktiermeistarības dotībām. Tomēr viņas ilgstoši nevar iztikt bez skandāliem, tāpat kā cilvēks bez skābekļa.

Skorpions

Skorpiona pamatgarastāvoklis ir - viegli aizkaitināms. Viņas neprātīgi izmanto savu viltību un vajadzības gadījumā dusmas velta vajadzīgajiem mērķiem. Ja vīrietis Skorpionā ne vienmēr spēj pamanīt šo aizkaitinātības iezīmi, tas nozīmē, ka viņš jau ir zaudējis.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu