Usiks Ukrainā nedēļas laikā ievērojami zaudējis svaru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Oleksandrs Usiks
Oleksandrs Usiks Foto: Reuters/ScanPix

Slavenā ukraiņu boksera Oleksandra Usika sieva Katerina sarunā ar Ukrainas mediju "PravdaTUT" atklājusi, ka viņas vīrs nedēļas laikā, atrodoties Ukrainā, stipri krities svarā.

Neilgi pēc Krievijas noziedzīgā režīma iebrukuma Ukrainā slavenais bokseris atgriezās dzimtenē, lai iestātos savas valsts bruņotajos spēkos.

Usiks jau vairākas nedēļas ir ārpus Ukrainas un gatavojas gaidāmajai cīņai pret Entoniju Džošua. Tiesa, viņš jau pirms sagatavošanās procesa sākuma saskāries ar ievērojamu svara zudumu.

"Saša nedēļas laikā zaudēja 10 kilogramus. Viņš bija pārbijies un šokā. Es viņam teicu: "Saša, tev ir jārunā. Cilvēki to prasa." Tas viņam bija grūts periods. Viņš daudz emocijas turēja sevī," sacīja slavenā boksera kundze.

Katerina Usika arī atklāja, ka viņas vīram nepatīk sniegt intervijas, bet šādos apstākļos tas esot nepieciešams.

"Viņš saprot, cik svarīga ir šī nākamā cīņa. Katra cīņa, protams, ir svarīga, bet šī reize ir īpaša, jo mūsu valstī ir izlietas asinis un viņš grib celt Ukrainas slavu," sacīja Usika.

Ņemot vērā, ka Usiks lielāko daļu karjeras ir cīnījies krūzeru divīzijā, viņš jau tā ir uzskatāms par visnotaļ mazu bokseri supersmagā svara kategorijā. Līdz ar to 10 kilogramu zaudēšana vēl pirms treniņnometnes pavisam noteikti nepalīdzēs viņa sagatavošanās procesam.

Ukraiņu bokseris gaidāmajā cīņā aizstāvēs savas Pasaules Boksa asociācijas (WBA), Starptautiskās Boksa federācijas (IBF), Pasaules Boksa organizācijas (WBO), Starptautiskās Boksa organizācijas (IBO) supersmagā svara čempiona jostas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu