46 gadus veca austrāliete uzzina, ka mēnešreizes kavējas nevis menopauzes, bet grūtniecības dēļ

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: CATERS/SIPA/Scanpix

Kāda četru bērnu māmiņa (47) piedzīvojusi īstu šoku, uzzinot, ka viņu piemeklējusi nevis menopauze, bet piektā grūtniecība!

Reičela, kurai tagad ir 47 gadi, un viņas vīrs Pols, kuram ir 48 gadi, 2020. gada novembrī sagaidīja pasaulē savu jaunāko meitu Pegiju Džanu — tikai dažus mēnešus pēc tam, kad Reičela domāja, ka mēnešreizes nav menopauzes dēļ.

Foto: CATERS/SIPA/Scanpix

"Autiņbiksīšu un negulēto nakšu laiks jau mums ar vīru bija beidzies pirms 10 gadiem. Mēs domājām, ka nākamais posms dzīvē būs mazbērni! Es biju 19. grūtniecības nedēļā, kad ārsts man šo jaunumu teica, bet es neizskatījos un nejutos stāvoklī," dailymail.co.uk stāsta Reičela. 

Kad Pegija piedzima, viņas vecākiem jau bija trīs meitas: Izabella (20), Mollija (18), Olīvija (16) un dēls Vils (14).

Pegija piedzima pandēmijas laikā, un pāris pieņēma emocionālu lēmumu ļaut savai vecākajai meitai Izabellai kļūt par Reičelas dūlu, jo viņa mācās par vecmāti.

Foto: Caters News Agency/Scanpix

Reičela sacīja: "Man varēja būt tikai viena atbalsta persona, tāpēc Izabella palīdzēja dzemdēt māsu. Tā bija neticama diena mums visiem!"

Kopš dzemdībām Reičela ir pārdomājusi izmaiņas grūtniecības laikā tagad un pirms 22 gadiem, kad viņai piedzima pirmais bērns.

"No manas pirmās grūtniecības līdz pēdējai grūtniecība ir mainījies daudz kas, tostarp bēbīšu ballītes, punču fotosesijas un bēbīšu apģērbs. 

Foto: CATERS/SIPA/Scanpix

Pāris, kurš nodzīvojis laulībā 24 gadus, Pegiju, kurai tagad ir 16 mēneši, sauc par savu mazo brīnumu un nu tiešsaistē ir dalījušies ar šo stāstu. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu