FOTO ⟩ Trešdienas vakarā izcēlies plašs ugunsgrēks kokapstrādes angārā Allažu pagastā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: VUGD/Twitter

Trešdienas vakarā izcēlies plašs ugunsgrēks kādā kokapstrādes angārā Siguldas Allažu pagastā, kas likvidēts tikai ceturtdienas rītā, liecina Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) publiskotā informācija.

VUGD trešdien plkst.21.53 saņēma izsaukumu uz Siguldas novada Allažu pagastu, kur dega angāra jumts lielā platībā. Pirms VUGD ierašanās no ēkas evakuējās 20 cilvēki.

Naktī, ap plkst.2, ugunsgrēka, kur dega kokapstrādes angāra jumts 1500 kvadrātmetru platībā, izplatība ierobežota. Savukārt īsi pirms plkst.7 VUGD dabu notikuma vietā pabeidza.

Notikuma vietā strādāja VUGD ugunsdzēsēji glābēji, izmantojot astoņas autocisternas un četras autokāpnes, kā arī Inčukalna brīvprātīgie ugunsdzēsēji.

Tāpat trešdien plkst.14.57 saņemts izsaukums Krāslavas novada Dagdas pagastā, kur dega vienstāva māja 60 kvadrātmetru platībā, saimniecības ēka 100 kvadrātmetru platībā, šķūnis 20 kvadrātmetru platībā un kokzāģētava ar dēļiem 80 kvadrātmetru platībā platībā. Plkst.20.30 VUGD darbu notikuma vietā pabeidza.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji steidzās arī uz izsaukumiem, kur dega atkritumi, ēdiens uz ieslēgtas plīts, siens, pirts, vieglā automašīna, dārza mājas un kūla, siena ruļļi, meža zemsedze, kokmateriāli šķūnī, sodrēji māju dūmvados.

Aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 95 izsaukumus - 57 uz ugunsgrēku dzēšanu, no kuriem 38 bija kūlas un divi meža ugunsgrēki, 27 uz glābšanas darbiem, bet 11 izsaukums bija maldinājumi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu