VIDEO ⟩ Pēc "Atletico" un "City" mača tunelī izceļas pamatīgas nekārtības

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pēc trešdien, 13. martā, notikušās UEFA Čempionu līgas spēles starp Madrides "Atletico" un Mančestras "City" starp abu komandu spēlētājiem izcēlās nekārtības.

"City" viesos cīnījās bezvārtu neizšķirti 0:0 (0:0) ar "Atletico" un divu maču summā uzvarēja ar 1:0.

Šajā spēlē emocijas vairākkārt uzliesmoja jau spēles gaitā, bet "Atletic" spēlētāju agresija nebeidzās arī pēc 90 nospēlētajām minūtēm.

Pēc zaudējuma, kad abu komandu spēlētāji tunelī devās uz ģērbtuvēm, ar rezultātu neapmierināts bija "atlētu" aizsargs Sime Vrsaļko, kurš vārtsarga cimdus meta "City" aizsarga Kaila Volkera virzienā. Tiesa, situācijai eskalēties neļāva apsardzes darbinieki.

Savukārt jau pirms Vrsaļko mēģinājumiem tikt pie Volkera vārdu apmaiņā ar Džeku Grīlišu iesaistījās Stefans Savičs, kurš arī mača gaitā pret "City" uzbrucēju nospēlēja rupji.

Video: "Atletic" un "City" spēlētāju konflikts pēc mača

"City" vienība Čempionu līgas pusfinālā tiksies ar Madrides "Real" vienību.

Pusfināli notiks 26./27.aprīlī un 3./4.maijā.

UEFA Čempionu līgas grupu turnīrā 32 komandas bija sadalītas astoņās grupās pa četrām katrā. Divas pirmās iekļuva nākamajā kārtā, trešā pārcēlās uz Eiropas līgas sacensībām, bet ceturtajai Eiropas kausu sezona bija beigusies.

Šīs sezonas fināls norisināsies 28.maijā Parīzē, lai gan sākotnēji tas bija ieplānots Sanktpēterburgā. Pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā UEFA atņēma Sanktpēterburgai tiesības uzņemt finālu.

2020./2021.gada sezonā līgas sacensību finālā Portugāles pilsētā Portu Londonas "Chelsea" ar 1:0 pārspēja Mančestras "City".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu