"Pasakiet acīs: "Granit, šodien tu biji mēsls!"" "Arsenal" zvaigzne beidzot neiztur un asi vēršas pie sava kluba faniem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Granits Haka
Granits Haka Foto: Reuters/ScanPix

Anglijas premjerlīgas kluba Londonas "Arsenal" pussargs Granits Haka vietnē "The Players’ Tribune" vērsās pie sava kluba faniem.

Hakas un "Arsenal" fanu attiecības ir ne pārāk labā stāvoklī jau kopš 2019. gada, kad Anglijas premjerlīgas mačā pret "Crystal Palace" vienību šveicietis, dodoties uz nomaiņu tika pavadīts ar svilpieniem.

Toreiz Haka pielika roku pie auss, signalizējot, ka faniem jāsvilpj skaļāk un pie sevis nosakot rupju frāzi angļu valodā.

Pēcāk futbolistam tika atņemts kluba kapteiņa tituls. Tiesa, pussargs joprojām pārstāv "lielgabalniekus" un viņa attiecības ar kluba faniem vēl aiz vien nav labā līmenī.

Haka gan uzskata, ka fanu attieksme pret viņu bijusi negodīga: "Kad uzvaram, fani, protams, klusē, bet tiklīdz mēs zaudējam pāris mačus, kritiķi atgriežas. Tā strādā futbols, bet es nemainīšos kāda puiša, kurš slēpjas aiz klaviatūras, dēļ."

Futbolists arī norāda, ka kritiku viņš saņem tikai tiešsaistē vai arī no tribīnēm kopumā. Satiekot futbolistu klātienē, līdzjutēji neatļaujoties viņu kritizēt.

"Ko viņi saka man sejā? Tu esi labākais, tu esi tik labs. Daži cilvēki to tik tiešām domā, bet citi pa taisno dodas tiešsaistē un aicina mani atlaist. Nākamreiz pasakiet acīs: "Granit, šodien tu biji mēsls!". Nav nekādu problēmu," norāda pussargs.

"Apsolu, ka kritiku pieņemšu ar pozitīvu attieksmi. Es cienu godīgu viedokli, bet meliem laika man nav," nobeigumā noteic Haka.

Šajā premjerlīgas sezonā "Arsenal" bijušais kapteinis 19 mačos ar vārtu guvumiem vēl nav izcēlies.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu