Suns Patrons, Ukrainā atrodot vismaz 90 sprādzienbīstamus priekšmetus, kļuvis par leģendu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Drosmīgais suns vārdā Patrons, kurš pirms dažām dienām Ukrainas dienestiem palīdzējis atrast Krievijas karaspēka nesprāgušās mīnas un sprāgstvielas, nu kļuvis par slavenību, iedvesmojot daudz talantīgu mākslinieku, sociālo tīklu vietnē "Facebook" vēsta Ukrainas ārkārtas situāciju dienests.

Dienests sociālo tīklu vietnē raksta: "Draugi, mēs ļoti vēlamies jums parādīt jums vēl dažus ukraiņu talantus. Mūsu drosmīgais, mazais Patrons ir iedvesmojis neticami daudz talantīgu mākslinieki, un mēs par to esam neizsakāmi priecīgi.

Tas mūs motivē nepadoties, lai arī cik grūti būtu, turēt latiņu augstu un ar jauniem spēkiem doties cīņā, zinot, cik daudz cilvēku vēl gaida palīdzību un cik daudz cilvēku mums tic."

Dienests vēsta, ka Patrons ikvienam izsaka pateicību. "Lieli varoņi ne vienmēr ir lieli. Tāpēc ticiet saviem spēkiem, mūsu aizstāvjiem, mūsu uzvarai," vēsta Ukrainas ārkārtas situāciju dienests.

Iepriekšējos video, ar kuriem dalījās dienests, redzams, kā mazais kaujinieciskais suns palīdz atrast nesprāgušās mīnas un sprāgstvielas. Līdz šim Patrons palīdzējis atrast vismaz 90 sprādzienbīstamus priekšmetus.

Lai vairāk pavēstītu par suņuka gaitām un palīdzību Ukrainas ārkārtas situāciju dienestam, sociālo tīklu vietnē "Instagram" Patronam izveidots savs profils.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu