Lukašenko sabiedrotais draud Latvijai, Lietuvai un Polijai ar "nāvi, postījumiem un sprādzieniem"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
(No kreisās) Aleksandrs Volfovičs, Aleksandrs Lukašenko un Dmitrijs Gora.
(No kreisās) Aleksandrs Volfovičs, Aleksandrs Lukašenko un Dmitrijs Gora. Foto: AP/Scanpix

Tā dēvētais Baltkrievijas Drošības padomes valsts sekretārs Aleksandrs Volfovičs publiskā paziņojumā draudējis ar "nāvi, postījumiem un sprādzieniem" trim ES valstīm - Latvijai, Polijai un Lietuvai, ziņo medijs "Unian", atsaucoties uz Baltkrievijas plašsaziņas līdzekļiem.

Volfovičs apgalvo, ka šīs trīs valstis esot palielinājušas militārā personāla un ieroču skaitu, kā arī modernizē militāro infrastruktūru. Viņš arī paziņoja par ārvalstu aviācijas lidojumu skaita pieaugumu Baltkrievijas robežu tuvumā.

"Viņi saskaņo savu infrastruktūru ar nesaprotamām lietām, iespējams, lai atraisītos un gatavotos agresijai. Es domāju, ka vienkāršie cilvēki, poļi, lietuvieši, redz, kas šodien notiek Ukrainā, kādi postījumi, kādas traģēdijas, kā mirst vienkāršie cilvēki Ukrainā. Es ceru, ka viņi to nevēlas, jo neiznāks tā, ka viņi sāks agresiju pret Baltkrieviju un militārās operācijas tiks veiktas tikai Baltkrievijā.

Nē, arī viņu teritorijā būs postījumi, nāve, sprādzieni," sacīja diktatora Lukašenko sabiedrotais.

Iepriekš Baltkrievijas diktators Aleksandrs Lukašenko Krievijas karaspēka zvērības Bučā nodēvēja par "Lielbritānijas īpašo operāciju".

Jau ziņots, ka Baltkrievija oficiāli Krievijas Ukrainas iebrukumā neiesaistās, taču no tās teritorijas regulāri tiek veikti raķešu un Krievijas okupantu uzbrukumi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu