"Jūtos pretīgi..." UFC čempions nedēļas laikā pēc cīņas uzaudzējis gandrīz trešdaļu sava svara

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aldžamins Stērlings
Aldžamins Stērlings Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu jaukto cīņas mākslu (MMA) cīkstonis Aldžamins Stērlings savā "Twitter" kontā publicējis video, kurā atklāj, ka ievērojami pieņēmies svarā.

Stērlings 10. aprīlī čempiona jostu apvienošanas cīņā uzveica krievu cīkstoni Pjotru Janu, nosargājot sev piederošo UFC 61,2 kilogramu divīzijas čempiona titulu.

Tagad pats Stērlings atklājis, ka pēc triumfa ievērojami uzņēmis lieko svaru. Protams, cīkstoņi cīņas dienā sver vairāk nekā dienā, kad norisinās oficiālā svēršanās, jo ir paspējuši rehidrēties. Ārzemju mediji ziņo, ka Stērlings cīņas dienā svēris 68,9 kilogramus.

17. aprīlī Stērlinga "Twitter" kontā publicētajā video redzams, ka viņš sver jau 176 mārciņas jeb 79,8 kilogramus. Tas nozīmē, ka astoņās dienās pēc oficiālās svēršanās viņš ir uzņēmis vairāk nekā 18 kilogramus.

"Šobrīd esmu bekons. Izbaudu darba nestos augļus, bet šis jau ir smieklīgi," savā "Instagram" kontā rakstīja Stērlings.

"Jūtos pretīgi un esmu resns. Mani vaigi ir milzīgi. Nepazīstu sevi. Diēta sākas rīt," savā "Twitter" kontā raksta Stērlings. 

32 gadus vecais amerikānis nav vienīgais cīkstonis, kurš pēdējā laikā izcēlies ar lielu uzņemtā svara daudzumu. Arī britu cīkstonis Pedijs Pimblets savā video blogā atklāja, ka pēc cīņas krietni uzbarojies.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu