Alla Pugačova kopā ar ģimeni Lieldienas nosvin Izraēlā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Dziedātāja Alla Pugačova kopā ar ģimeni neilgi pēc kara sākuma Ukrainā devās uz Izraēlu, kur visi kopā svinējuši arī Lieldienas. 

Vietnē "Instagram" Pugačova publicējusi humorista Maksima Galkina uzņemtu videoklipu, kurā visa ģimene bauda Lieldienu mielastu. Pugačova ar vīna glāzi rokās novēl visiem priecīgus svētkus. 

"Priecīgu Pūpolsvētdienu!" pie videoklipa rakstīja Pugačova. 15. aprīlī primadonna svinēja savu 73 gadu jubileju.

Jau ziņots, ka Galkins 24. februārī, dienā, kad Krievija iebruka Ukrainā, publiski pauda nostāju, ka ir pret karu.

Savukārt 2. martā krievu humorists savā "Instagram" ievietoja video no Arhangeļskas, kur redzami agresīvi noskaņoti viņa talanta cienītāji, kuri pēc viņa paziņojuma pret karu Ukrainā tagad pieprasa atgriezt naudu par viņa koncerta biļetēm.

Pēc notikušā klīda baumas, ka Galkins ar ģimeni - sievu Allu Pugačovu un abu dvīņiem pametuši Krieviju. Kā vēstīja Krievijas mediji, primadonna kopā ar vīru Maksimu Galkinu un dvīņiem Gariju un Ļizu bija manīti Vnukovas lidostā Maskavā 28. februārī. Kopš tā laika tiek runāts, ka ģimene uzturas Izraēlā.

Pati Pugačova kopš Krievijas iebrukuma Ukrainā publiskojusi vienu video savā "Instagram" kontā - kāda arhibīskapa runu, kurā viņš paziņo, ka gaiss kļuvis tīrāks, jo Pugačova pametusi Krieviju.

Tomēr dziedātāja baumas atspēkoja: "Par agru priecājies, Andrjuša. Atvaļinājums, brīvdienas un ārstēšanās neskaitās emigrācija. Atgriezīšos - tiksim skaidrībā. Aiziešu uz baznīcu, palūgšos par tevi, Dieva zaimotāj."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu