"Ko tādu biju redzējis tikai filmās." Bijušais NBA spēlētājs par vakaru naktsklubā ar Maiklu Džordanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Maikls Džordans
Maikls Džordans Foto: Reuters/ScanPix

Bijušais Vašingtonas "Wizards" un Klīvlendas "Cavaliers" aizsargs Lerijs Hjūzs sarunā ar "Hoopshype" ieskicējis, kā savulaik izskatījās viens vakars naktsklubā kopā ar Maiklu Džordanu.

Nevienam nav noslēpums, ka Džordans savas basketbola karjeras laikā un arī pēc tās bija iecienījis nodoties naktsdzīvei un arī azartspēlēm. Leģendārā basketbolista bijušais komandas biedrs Vašingtonas "Wizards" komandā Lerijs Hjūzs atklāja, ka Džordana atgriešanās Čikāgā bijuši kā svētki.

"Bijām devušies izbraukumā un ieradāmies Čikāgā, lai tiktos ar "Bulls". Protams, Maikls ir labākais, kas ar šo pilsētu noticis kopš sagrieztās maizes. Devāmies uz naktsklubu, lai izklaidētos. Maikls allaž bija ar komandu, bet viņš tur vienkārši bija. Viņš vienkārši parādījās," atceras Hjūzs.

Bijušais aizsargs skaidroja, ka nekad nevarēja piefiksēt, pa kurām durvīm Džordans naktsklubā ienāca, jo viņš to nekad neesot darījis kopā ar komandu: "Varbūt viņam bija sava ieeja. Es nezinu. Bet, kad viņš ienāca naktsklubā, visas galvas pagriezās viņa virzienā. Tolaik lēnām populāras kļuva mobilo telefonu kameras. Tajā brīdī, kad Maikls ienāca naktsklubā, visi mobilie telefoni bija ārā no kabatām."

Tomēr Hjūzam atmiņā ir palicis tieši viens atgadījums, ko, kā norāda pats aizsargs, viņš savas dzīves laikā nav redzējis atkārtojamies.

"Ar Maiklu kopā bija Čārlzs Oklijs, un vienreiz klubā bija puisis, kurš neļāva Maiklam tikt uz viņa vietu. Viņš nekustējās. Oklijs bija Maikla komandas biedrs, bet arī viņa "apsargs". Čārlzs pārmija pāris vārdus ar šo puisi," atminējās Hjūzs.

"Viņš nometās ceļos un māja, it kā Maikls būtu karalis. Tad viņš piecēlās kājās un pagāja malā, Maikls apsēdās. Toreiz nodomāju: "Neko tamlīdzīgu neesmu redzējis." Ko tādu biju redzējis tikai filmās," atcerējās bijušais basketbolists.

Džordans savu basketbolista karjeru noslēdza Vašingtonas "Wizards" komandā, bet savas karjeras spilgtākos gadus viņš, protams, pavadīja Čikāgas "Bulls" rindās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu