VIDEO ⟩ Latviešu duelis NHL: Balcers gūst vārtus pret Merzļikinu "Sharks" uzvarā pār "Blue Jackets"

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Latvijas uzbrucējs Rūdolfs Balcers otrdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē guva vārtus, palīdzot viņa pārstāvētajai Sanhosē "Sharks" uzvarēt Elvja Merzļikina Kolumbusas "Blue Jackets".

"Sharks" savā laukumā ar rezultātu 3:2 (3:0, 0:0, 0:2) uzvarēja "Blue Jackets", pārtraucot desmit neveiksmju sēriju.

Spēles rezultātu mača piektajā minūtē atklāja Skots Rīdijs, bet vēl pēc četrām minūtēm Merzļikina sargātajos vārtos ripu raidīja Balcers. Latvijas hokejists pretī vārtiem saņēma piespēli no Tomasa Bordelo un no tuvas distances raidīja ripu vārtos.

Pirmās trešdaļas izskaņā vēlreiz vārtus guva Rīdijs.

Noslēdzošajā trešdaļā divi Džeka Roslovika vārti ļāva Kolumbusas vienībai saglabāt cerības uz panākumu, taču, spēlējot pēdējo pusotru minūti ar sešiem laukuma spēlētājiem, viesu komandai neizdevās gūt vārtus un pie panākuma tika "Sharks".

Balcers uz ledus bija 14 minūtes un 25 sekundes, no kurām minūti un četras sekundes spēlēja mazākumā. Gūtajiem vārtiem viņš pievienoja divus metienus pa vārtiem, piecus spēka paņēmienus, vienu pārtvertu ripu un noslēdza maču ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Savukārt Merzļikins tika galā ar 25 no 28 pretinieku metieniem, atvairot 89,3% metienu.

"Blue Jackets" ar izcīnītiem 76 punktiem 77 spēlēs Rietumu konferences turnīra tabulā ieņem desmito vietu, kamēr "Sharks" ar 72 punktiem 76 mačos Austrumu konferencē atrodas 13.pozīcijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu