VIDEO ⟩ Galkins par Krievijas medijiem: Jūs esat kā akli zirgi, kas staigā uz riņķi un mīca tos pašus sūdus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievijas televīzijas raidījumu vadītājs, humorists un šovmenis Maksims Galkins sociālajos tīklos vērsās pie medijiem ar prasību pārtraukt nepatiesas informācijas izplatīšanu par viņa ģimeni.

Maksims Galkins vietnē "Instagram" publicētajā videoklipā atzīmēja, ka viņa aicinājums ir vērsts uz vairākām publikācijām, kas nepārprotami ir rakstītas pēc pasūtījuma. Viņš uzsvēra, ka melu līmenis sasniedzis apoteozi.

Vairāki Krievijas mediji, piemēram, kanāls NTV, rakstīja, ka Galkins, iespējams, bijis iesaistīts slepkavībā, kas notikusi Izraēlā, vai bijis aculiecinieks un policija viņu aizturējusi.

"Es saprotu, ka jums ir pavēle ​​mani nomelnot, tāpēc sākat izdomāt, ka man te viss ir slikti - es eju pie friziera un sūdzos, ka bērnus nevar šeit iekārtot skolā, ka Allai ir pirmsinfarkta pazīmes. 

Paņemiet to papīra lapu, uz kuras jūs to uzrakstījāt, saņurciet un noslaukiet dibenu," sacīja Galkins.

Viņš norādīja, ka mediju darbību Krievijā regulē Krievijas mediju uzraudzības dienests "Roskomnadzor", un tāpēc viņi nevar rakstīt par to, kas patiešām šobrīd ir svarīgs. 

"Kāpēc jūs joprojām rakstāt par mani? Jūs bijāt tik noraizējušies, ka es ieņemu kāda vietu, ka daži jaunie talanti, patriotiski noskaņoti, nevar izlauzties uz skatuves. Tāpēc rakstiet par viņiem. Lieciet mani mierā. Jūs esat kā akli zirgi, kas staigā uz riņķi un mīca tos pašus sūdus zem kājām. Nomierinieties!" ieteica Galkins.

Jau ziņots, ka Galkins 24. februārī, dienā, kad Krievija iebruka Ukrainā, publiski pauda nostāju, ka ir pret karu.

Savukārt 2. martā krievu humorists savā "Instagram" ievietoja video no Arhangeļskas, kur redzami agresīvi noskaņoti viņa talanta cienītāji, kuri pēc viņa paziņojuma pret karu Ukrainā tagad pieprasa atgriezt naudu par viņa koncerta biļetēm.

Pēc notikušā klīda baumas, ka Galkins ar ģimeni - sievu Allu Pugačovu un abu dvīņiem pametuši Krieviju. Kā vēstīja Krievijas mediji, primadonna kopā ar vīru Maksimu Galkinu un dvīņiem Gariju un Ļizu bija manīti Vnukovas lidostā Maskavā 28. februārī. Kopš tā laika tiek runāts, ka ģimene uzturas Izraēlā.

Pati Pugačova kopš Krievijas iebrukuma Ukrainā publiskojusi vienu video savā "Instagram" kontā - kāda arhibīskapa runu, kurā viņš paziņo, ka gaiss kļuvis tīrāks, jo Pugačova pametusi Krieviju.

Tomēr dziedātāja baumas atspēkoja: "Par agru priecājies, Andrjuša. Atvaļinājums, brīvdienas un ārstēšanās neskaitās emigrācija. Atgriezīšos - tiksim skaidrībā. Aiziešu uz baznīcu, palūgšos par tevi, Dieva zaimotāj."

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu