Aizdomās par cilvēka sašaušanu aizturēts reperis A$AP Rocky

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Richard Shotwell/AP

20. aprīlī Losandželosas starptautiskajā lidostā policija aizturējusi amerikāņu reperi A$AP Rocky saistībā ar 2021. gada novembrī notikušo apšaudi, ziņo CNN.

Reperis tiek apsūdzēts par uzbrukumu ar nāvējošu ieroci (šaujamieroci). Apšaude notikusi Holivudā pagājušā gada rudenī, teikts Losandželosas policijas departamenta paziņojumā "Twitter". Reperis tika atbrīvots tanī pat dienā par 550 tūkstošiem ASV dolāru (500 tūkstoši eiro).

Ziņots, ka apšaude notikusi pagājušā gada 6. novembra naktī Holivudā, Losandželosā. Strīdā iesaistīti divi paziņas. "Strīds saasinājās, un rezultātā aizdomās turamais izšāva uz cietušo. Cietušais negadījumā guva vieglus ievainojumus un vēlāk vērsās pēc medicīniskās palīdzības. Pēc apšaudes aizdomās turamais un vēl divi vīrieši aizbēga no notikuma vietas," tā policija savā ziņojumā.

"Aizdomās turamais ir identificēts kā 33 gadus vecais Losandželosas iedzīvotājs Rakims Meijers, kurš pazīstams arī kā mūziķis A$AP Rocky," ziņo policija.

Ziņots, ka reperis, kurš arī slavenās dziedātājas un uzņēmējas Rianas (Rihanna) mīļotais vīrietis un topoša bērniņa tēvs, tika aizturēts lidostā. Pāris atgriezās Losandželosā no ceļojuma un Barbadosu.

Reperim šovasar ir paredzēta uzstāšanās Latvijā, festivālā "Positivus".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu