Medijs: Andželīna Džolija pēc strīda ar Bredu Pitu iesūdz tiesā FIB

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Scanpix/EPA

Andželīna Džolija un Breds Pits izšķīrās tālajā 2016. gadā, taču skandāli ap zvaigžņu pāri joprojām nerimst. Nesen kļuva zināms, ka aktrise, iespējams, anonīmi iesūdzējusi FIB (Federālais izmeklēšanas birojs) par incidentu, kas notika ar ģimeni ceļojuma laikā Francijā.

Andželīna pēc šķiršanās ar Pitu apsūdzēja viņu vardarbībā pret bērniem. Pēc Džolijas teiktā, bijušais vīrs, būdams alkohola reibumā, pacēlis roku pret viņas dēlu Medoksu. Turklāt Pits bijis arī verbāli aizskarošs, kad viņi ar privāto lidmašīnu devušies no Francijas uz Ameriku. Pēc notikušā starpgadījuma FIB atteikušies sākt lietvedību un neesot pat sākuši izskatīt konfliktu.

Medijs "Entertainment Tonight" ziņo, ka Andželīna anonīmi iesniegusi prasību pret FIB. Viņa apgalvojot, ka federālais birojs liedzis pieeju dokumentiem, kuri saistīti ar starpgadījuma izmeklēšanu. Prasībā esot teikts, ka viņai šī informācija bija nepieciešama, lai sniegtu bērniem nepieciešamo medicīnisko un psiholoģisko aprūpi.

Lai gan pagaidām nav skaidri zināms, ka tieši Andželīna ir anonīmā tiesvedības pieprasītāja, līdz šim viņa vienmēr norādījusi, ka bērnu drošība ir viņas prioritāte.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu