"Ar spēku centās izgrūst ārā no veikala." Imantā pircējai ar sunīti neļauj ieiet lielveikalā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Lidl" veikals Anniņmuižas bulvārī.
"Lidl" veikals Anniņmuižas bulvārī. Foto: Paula Čurkste/LETA

Kāda rīdziniece piedzīvojusi nepatīkamu atgadījumu, iepērkoties kādā no pilsētas lielveikaliem, ziņo raidījums "Bez tabu".

Rīdziniece Lidija, pirms diviem gadiem pārcietusi nopietnu operāciju, sarūpēja sev Jorkšīras terjeru, un kopš tā laika abi regulāri dodas pastaigās.

Viņa raidījumam norādījusi, ka todien ārā bijis ļoti saulains un skaists laiks. Viņa nolēmusi pastaigāties ar sunīti, mājupceļā arī ieejot veikalā.

"Lielos, smagos produktus man palīdz paziņas atvest, bet, piemēram, pienu, maizi un tamlīdzīgus mazos produktus mēs pērkam pašas," saka Lidija.

Raidījums vēsta, ka pirms došanās uz veikalu "Lidl" Lidija noskaidroja, kādi ir nosacījumi, ja iet uz veikalu ar sunīti. "Lidl" darbiniece esot norādījusi – galvenais, lai suns būtu dzīvniekiem paredzētā somā. 

"Kad iestājos rindā, no veikala izskrēja apsargs. Tobrīd tur rindā vēl stāvēja pieci, seši cilvēki. Apsargs pateica, ka mani ar suni veikalā nelaidīs. Es parādīju, ka man ir īpaša soma, ka pirms tam zvanīju ”Lidl”, kur pateica, ka ar šādu somu, nevis kaut kādu tīkliņu, drīkstu ieiet veikalā.

Apsargs sāka mani grūst ārā no veikala, kad mēs centāmies ieiet, uzklupa mums. Rokās man bija, lūk, šī mazulīte. Sāka mūs grūst ārā no veikala.

Es biju šokā, stresā un vispār nesapratu, kas notiek, ka vīrietis, var teikt, uzbruka man, sievietei, ar spēku centās izgrūst ārā no veikala," raidījumam stāsta rīdziniece.

Lidija gan iegājusi veikalā, iepirkusies, samaksājusi par precēm un uzrunājusi jau citus "Lidl" darbiniekus, kuri esot apstiprinājuši, ka suņa saimniece šajā situācijā rīkojusies korekti, ko nevarētu teikt par apsargu.

"Lidl" komentārs par notikušo

"Protams, mēs aicinām visus iedzīvotājus, kas vēlas iepirkties "Lidl" veikalā, nenākt uz veikalu ar mājdzīvniekiem, jo veikals nav domāts mājdzīvniekiem," raidījumam uzsver veikalu tīkla "Lidl Latvija" pārstāve Zane Neļķe, piebilstot, ka pie veikaliem ir īpaši stabiņi, pie kuriem iespējams piesiet mājdzīvnieka pavadu.

Savukārt Ļizai līdzīga izmēra suņi jāievieto īpaši tam paredzētā somā, tad varot droši iet veikalā, to apstiprina Neļķe. Izņēmums ir arī suņi pavadoņi, piemēram, akliem vai vājredzīgiem cilvēkiem.

VIDEO: "Bez tabu" sižets

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu