VIDEO ⟩ Balceram rezultatīva piespēle "Sharks" zaudējumā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rūdolfs Balcers ar komandas biedriem
Rūdolfs Balcers ar komandas biedriem Foto: AP/Scanpix

Latvijas hokeja uzbrucējs Rūdolfs Balcers piektdien, 22. aprīlī, Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā izcēlās ar rezultatīvu piespēli.

"Sharks" savā laukumā ar rezultātu 1:3 (1:1, 0:1, 0:1) zaudēja Sentluisas "Blues".

Balcers mača ceturtajā minūtē pretuzbrukumā augstu piespēlēja Noā Gregoram, kurš bija izvirzījies viens pret vienu pretinieku vārtsargu Džordanu Biningtonu un viņu arī pārspēja. Tie gan bija pēdējie "Sharks" komandas vārti.

Viesi katrā no periodiem guva pa vieniem vārtiem un svinēja uzvaru. "Blues" rindās izcēlās Dakota Džošua, Robērs Tomā un Pāvels Bučņevičs. Tomā pie rezultativitātes punktiem ticis 15 spēlēs pēc kārtas, kas ir atkārtots "Blues" labākais rādītājs kopš 1999./2000.gada sezonas, kad tikpat gara sērija bija Pjēram Tērdženam.

Balcers ceturtdien uz ledus pavadīja 15 minūtes un 57 sekundes, 35 sekundes no tām mazākumā. Viņš šajā mačā vienreiz meta pa vārtiem, pārtvēra vienu piespēli un dueli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Latvijas hokejists šosezon 56 spēlēs guvis 11 vārtus, atdevis 12 rezultatīvas piespēles un ticis pie negatīva lietderības koeficienta -1. Liepājnieks punktus guvis pēdējās trīs spēles pēc kārtas.

"Sharks" ar 72 punktiem 77 spēlēs ir 13.vietā Rietumu konferencē, kamēr "Blues" ar 105 punktiem 78 cīņās ir ceturtā.

NHL regulārajā čempionātā komanda šosezon aizvadīs 82 spēles.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu