Zināms, kur atrodas kara noziedznieka Putina varbūtējā mīļotā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Noskaidrots, kur atrodas bijusī vingrotāja un olimpiskā čempione Aļina Kabajeva (38), kura ilgus gadus tiek uzskatīta par kara noziedznieka, Krievijas prezidenta Vladimira Putina (69) mīļoto sievieti.

Aļina Kabajeva manīta sporta festivāla, kas nosaukts viņas vārdā, mēģinājumā kādā arēnā Maskavā. Vairākas fotogrāfijas, kurās redzama Aļina publicētas vietnē "Instagram". Kabajeva ar smaidu sejā fotografējas kopā ar sporta festivāla dalībniekiem un treneriem. 

Interneta lietotāji viņas pirkstā pamanīja laulības gredzenu. Tomēr tas nebija vienīgais, kas piesaistīja ļaužu uzmanību. Diskusijas raisīja Aļinas vizuālās izmaiņas.

Ļaudis sprieda, ka Kabajeva ārēji kļuvusi vēl līdzīgāka savam varbūtējam mīļotajam Putinam. Komentētāji jokoja, ka viņiem nepārprotami ir viens ģimenes plastiskais ķirurgs.

Iepriekš izskanēja runas, ka Vladimira Putina varbūtējā mīļotā kopā ar saviem bērniem slēpjas Šveicē.

Bažas par to, kā šie apgalvojumi varētu ietekmēt Šveices tēlu, valsts federālā valdība sāka darbu, lai atrisinātu šo situāciju.

Šveices Federālais tieslietu un policijas departaments pavēstīja, ka ir veiktas nepieciešamās pārbaudes un nekas neliecina par Kabajevas klātbūtni Šveicē.

"Varbūt slēpjas kādā bunkurā," sociālajos tīklos jokoja ļaudis.

Runas par Kabajevas klātbūtni Šveicē pirmo reizi izskanēja 2015. gada marta sākumā, kad bijusī vingrotāja dzemdējusi bērnu Svētās Annas klīnikā Lugāno, Šveices itāliski runājošajā reģionā. Izskanēja runas, ka atvases tēvs ir Vladimirs Putins.

Atgādinām, ka Ukrainas, Krievijas un Baltkrievijas pilsoņi vērsās Šveices Konfederācijā ar petīciju, kurai dots sauklis "apvienojiet Evu Braunu ar viņas fīreru".

Petīcijas iesniedzēji vērsās pie valdības ar jautājumu, kāpēc viņi ļauj Putina līdzdalībniekiem slēpties.

Petīcijā teikts, ka "trakā diktatora un kara noziedznieka mīlule" slēpjas no sankcijām kādreiz neitrālā valstī. Tajā pašā laikā viņas bērnu tēvs uzbrūk Ukrainai.

Šajā sakarā trīs valstu pilsoņi lūdza Šveices valdību apsvērt Kabajevas pilsonību un nepieciešamību piemērot viņai sankcijas kā personai, kas vada Krievijas propagandas mediju holdingu, kas sistemātiski nodod nepatiesu informāciju Krievijas pilsoņiem.

Petīcijas autori pieprasīja lemt par Putina mīļotās turpmākās uzturēšanās nepieļaujamību Šveicē un pārbaudīt nekustamā īpašuma iegādei izmantoto līdzekļu "tīrību" vietā, kur viņa slēpjas.

"Mēs meklēsim taisnību visos iespējamos veidos. Ja tiesas procesā tiks atklāta noteiktu Šveices politisko amatpersonu korupcija, kas ļāva Aļinai Kabajevai iegūt Šveices pilsonību, apejot likumā noteiktās procedūras vai noteikumus, mēs centīsimies maksimāli atklāt šo faktu," teikts paziņojumā.

Aļina Kabajeva ir tatāru izcelsmes bijusī Krievijas mākslas vingrotāja un politiķe. Divas reizes piedalījusies Olimpiskajās spēlēs. 2000. gadā Sidnejā izcīnīja bronzas medaļu, bet 2004. gadā Atēnās — zelta medaļu daudzcīņā. Ar panākumiem startējusi Pasaules un Eiropas čempionātā. Aļina Kabajeva savu profesionālās sportistes karjeru beidza 2007. gadā.

2001.gada 1.decembrī tobrīd 18 gadus vecās sportistes vārds pirmo reizi tika pieminēts Kremļa oficiālajā vietnē — kara noziedznieks, Krievijas prezidents Vladimirs Putins apmeklēja sporta pasākumu, kurā tapa Kabajevas un Putina pirmā kopīgā fotogrāfija. Neilgi pēc tam Kabajava kļuva par valdošās partijas "Vienotā Krievija" biedri, bet sešus gadus vēlāk viņa no šīs partijas tika ievēlēta Krievijas Valsts domē.

Kremlis vienmēr ir noliedzis viņas iespējamās attiecības ar kara noziedznieku, Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu, taču jau gadiem ilgi klīdušas runas, ka viņi ir cieši saistīti, turklāt viņiem ir pat kopīgi bērni.

Šveices mediji 2015. gadā rakstīja, ka holdinga "National Media Group" vadītāja Aļina Kabajeva dzemdējusi zēnu. Prese neizslēdz, ka bijusī vingrotāja devusies dzemdēt uz ārzemēm, lai izvairītos no Krievijas preses uzmanības. Dzemdības notikušas Svētās Annas klīnikā, Tičīno, Šveices dienvidos, raksta "Blick". Pēc četriem gadiem parādījās runas, ka Aļina dzemdējusi dvīņus Kulakovas dzemdību klīnikā Maskavā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu