FOTO ⟩ Kleitā ieģērbies Lauris Reiniks izraisa sastrēgumu Peru ielās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Skatītāju iemīļotais šovs "Četri uz koferiem" gatavs priecēt ar elpu aizraujošu ceļojumu uz košo un eksotisko Peru. Ceļā pošas mūziķi Samanta Tīna, Lauris Reiniks un Jānis Jubalts, kā arī par radiogeišu dēvētā pasniedzēja Ieva Adamss. Un kā jau tik raibā kompānijā un eksotiskā valstī, piedzīvojumu netrūkst – koši pārpratumi, neaizmirstami dabas skati un dēkas, kas paliks atmiņā uz mūžu.

Jau pirmajā ceļojuma dienā letiņi pamanās sacelt pamatīgu jezgu Peru ielās, un šoreiz pie vainas ir dziedātāja Laura Reinika neparastais ietērps. Saskaņā ar šova noteikumiem slavenībām tiek mesti dažādi izaicinājumi, kurus neizpildot nākas zaudēt krietnu summiņu.

Arī šoreiz ceļotājiem tiek īpaši atraktīvs uzdevums – apmainīties drēbēm. Lauris Reiniks ir pārī ar Samantu Tīnu, kura uzvilkusi sievišķīgi rozā kleitiņu. Nu to nākas stīvēt mugurā Reinikam, kamēr Samanta tiek pie Laura šortiem un maisveidīga T krekla.

Jau pati pārģērbšanās mūziķiem sagādā jautrus brīžus, un abi ir nosmējušies līdz asarām, bet brīdī, kad šādā paskatā jādodas Peru ielās, liels jandāliņš izceļas arī vietējo vidū. Ieraugot neparasti tērpto Lauri, vietējie uzmanību apliecina ar svilpieniem un automašīnu taures signāliem.

"Viņi saprata, ka tur nav pilns penālis, jo es neizskatījos pat ne pēc drag queen. Es biju vienkārši kaut kāds frīks," ceļojuma laikā piedzīvoto atminas Reiniks.

Arī pēcāk piedzīvojumu netrūks. Par "Četri uz koferiem" nokļūšanu Peru atbildīga Samanta Tīna - viņa eksotiskajā Dienvidamerikas zemē pirmajām naktīm sarūpējusi viesnīcu, kas vairāk izskatās pēc antikvariāta veikala. Taču tālāk iet vēl trakāk - brokastīs Samanta ceļabiedriem sarūpē dzērienu, kas pēc garšas līdzinās pankūku mīklai.

Vai letiņi būs gatavi tik trakam garšu baudījumam? Turklāt varam pačukstēt, ka nākamajās sērijās ceļotāji dosies uz slavenāko Peru apskates objektu - Maču Pikču, kas krietni paputinās ceļabiedru kopējo maciņu. Tik ļoti, ka par naktsmājām nāksies izvēlēties ļoti pieticīgu vietu - visiem kopā būs ne vien jāguļ vienā istabā, bet arī jālādē savi telefoni pie vienīgās rozetes, kas influenceriem izrādīsies īsts izaicinājums.

Arī Jāņa Jubalta dienā pievils ne tikai laika apstākļi, bet omu sabojās arī briesmīga nakts autobusā, ar kuru pārvietojas tikai vietējie. Noskaņojums pabojāts tik ļoti, ka Samanta Tīna atsakās runāt un visu ceļu autobusā pavada sejas maskā un saulesbrillēs. Taču, kā jau tik neaizmirstamā piedzīvojumā, notikumi seko viens otram un jau pavisam drīz "Četri uz koferiem" ar sajūsmu baudīs iespēju palūkoties uz Limu no putna lidojuma, savukārt pēdējā ceļojuma vakarā visi tiek ielūgti smalkās vakariņās pie Latvijas goda konsula Peru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu