VIDEO ⟩ Galkins asi nosoda Krievijas raķešu uzlidojumus Odesā: Krievija ir vainīga pie daudzām briesmīgām lietām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievijas humorists, televīzijas raidījumu vadītājs un šovmenis Maksims Galkins svētdien, 24. aprīlī sociālajos tīklos ierakstījis kārtējo videoziņu, kurā ne tikai apsveica visus pareizticīgos Lieldienās, bet arī nosodīja Krievijas raķešu uzlidojumu Odesā. 

"Es nevaru neuzdot dažus jautājumus. Vakar, Lieldienu brīvdienu priekšvakarā, Svētās uguns dienā, Krievijas spārnotās raķetes ielido dzīvojamā ēkā Odesā. Ģimene mirst, trīs mēnešus vecs bērns mirst. Lūk, kā tas viss notiek? Paskaidrojiet man. Spārnotās raķetes vispār nedrīkst lidot dzīvojamās ēkās - ne darba dienās, ne brīvdienās.

Tajā pašā laikā jūs lūdzat par mieru pasaulē kopā ar Jeruzalemes patriarhu, valsts oficiālie pārstāvji ved uz Maskavu svēto uguni, un pēc tam jūs šaujat raķetes.

Viņš arī piebilda, ka jau dzirdējis neskaitāmas versijas par to, ka Krievija nav vainīga pie iebrukuma Ukrainā. 

"Es dzirdēju versiju, ka augstas precizitātes raķetes trāpīja dzīvojamai ēkai tāpēc, ka Ukrainas pretgaisa aizsardzība šīs raķetes notrieca. Tas ir, pretgaisa aizsardzībai nevajadzētu strādāt un tad viss būs kārtībā? Krievija ir vainīga pie tik daudzām briesmīgām lietām un tajā pašā laikā saka, ka nav vainīga. Bučā neesam mēs, uz Odesu lido raķete - tie esam mēs, bet ne gluži mēs, Mariupole pilnībā sagrauta - ne mēs. Visi neesam mēs! Ko tad mēs tur darām?" vaicāja Galkins.

Noslēgumā Maksims novēlēja visiem gaišas Lieldienu brīvdienas un izteica līdzjūtību upuru ģimenēm.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu