VIDEO ⟩ Bijusī čempione cīņā uzvar ar UFC vēsturē vēl neredzētu paņēmienu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Džesika Andrādža
Džesika Andrādža Foto: Reuters/AP/Scanpix

Bijusī UFC čempione Džesika Andrādža aizvadītajā nedēļas nogalē  uzvarēja ar organizācijas vēsturē vēl nepieredzētu sāpju paņēmienu.

Bijusī 52,2 kilogramu divīzijas čempione Andrādža "UFC Vegas 52" cīņu šova galvenajā duelī tikās ar Amandu Lemosu.

Sieviešu vieglākā svara divīzijas duelis potenciāli varēja ilgt pat piecus raundus, tomēr Andrādžai pietika vien ar trim minūtēm, lai piespiestu savu pretinieci padoties.

Brazīliešu cīkstone izvairījās no Lemosas sitiena, atbildēja ar savu kreiso "āķi" un nekavējoties saklinčojās ar pretinieci. Andrādža lietoja tā saukto trīsstūra žņaugšanas paņēmienu, un mirkli vēlāk Lemosa jau bija spiesta padoties.

Šis, protams, nav pirmais gadījums, kad cīņa noslēdzas ar sāpju paņēmienu stājā (piemēram, Džona Džounsa "giljotīna" pret Lijoto Mačidu), tomēr Andrādžai izdevās cīņu noslēgt ar trīsstūra žņaugšanas paņēmienu, stāvot kājās. Nevienam UFC 30 gadus ilgajā vēsturē tas nebija izdevies.

Šā brīža UFC sieviešu vieglākā svara divīzijas čempionei Rozai Namajunai titula aizstāvības cīņa ir paredzēta pret Karlu Esparzu. Domājams, ka Andrādža ar šo uzvaru izcīnīja nākamās titula pretendentes statusu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu