VIDEO ⟩ Bertāna "Mavericks" nonāk uzvaras attālumā no NBA "play-off" otrās kārtas

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Luka Dončičs
Luka Dončičs Foto: Reuters/ScanPix

Otrdien, 26. aprīlī, uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas spēļu mačā izcīnīja Dāvja Bertāna pārstāvētā Dalasas "Mavericks".

Dalasas "Mavericks" mājās pieveica Jūtas "Jazz" ar 102:77 (24:18, 28:18, 29:19, 21:22), pirmās kārtas sērijā līdz četrām uzvarām mājiniekiem panākot vadību ar 3-2.

Bertāns laukumā bija vien sešas minūtes un 24 sekundes, izcīnot vienu atlēkušo bumbu, reizi pārķerot bumbu, sakrājot vienu personisko piezīmi un noslēdza maču ar +/- rādītāju -2.

Dalasas vienībā Luka Dončičs guva 33 punktus, izcīnīja 13 atlēkušās bumbas un piecreiz rezultatīvi piespēlēja, kā arī piecreiz kļūdījās. Džeilens Bransons pievienoja 24 un Dorians Finijs-Smits - 13 punktus.

"Jazz" rindās Džordans Klārksons guva 20 punktus, bet Rūdijs Gobērs sakrāja 17 punktus un 11 atlēkušās bumbas, sakrāja "double-double". Neviens cits basketbolists Jūtas vienībā neguva vairāk par astoņiem punktiem.

Viesi spēlē ne reizi neizvirzījās vadībā, un trešās ceturtdaļas beigās "Mavericks" pēc Bransona divpunktu metiena panāca 33 punktu pārsvaru (81:48).

Sērijas sestā spēle notiks ceturtdien Soltleiksitijā.

"Mavericks" regulārajā turnīrā uzvarēja 52 no 82 spēlēm un ieņēma ceturto vietu Rietumu konferencē, kamēr Jūtas "Jazz" svinēja par trīs panākumiem mazāk un bija pozīciju zemāk.

Video: "Mavericks" - "Jazz" mača spilgtākie momenti

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu