Normunds Jakušonoks atklāj, kādēļ vairs nedzīvo kopā ar mīļoto

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Pasaki to skaļi"

Mūziķis Normunds Jakušonoks, viesojoties STV Pirmā! raidījumā "Pasaki to skaļi", atklāj, kā mainījušās attiecības ar viņa partneri Daigu Petkeviču. Normunds atzīst, ka pēdējo gadu laikā abi atsvešinājušies. 

Par abu iepazīšanos Normunds stāsta, ka notikumu gaitu vairs neatceroties. Tomēr Daiga zinājusi pat iepazīšanās datumu, tādēļ katru gadu par to mūziķim atgādinājusi. Viņš saka, ka abu attiecībās, tieši Daiga ir tā, kura atceras ikvienu notikumu: "Viņa ir mana atmiņa."

Par abu tikšanos, Normunds izsakās lakoniski: "Mēs sākām dziedāt - bijām fona dziedātāji Gunāra Meijera grupā."

Pārim bija atšķirīgi viedokļi vakcinācijas jautājumā. Šobrīd abi dzīvo atsevišķi. "Pēdējos divus gadus vakcinācijas dēļ mums ir pretēji uzskati. Viņa bija pret un atturēja visus. Kad es aizgāju vakcinēties, viņa teica: "Kā es viņu nenosargāju?" Es nevarēju palikt bez darba, un bez vakcinācijas darba nebija," atzīst Normunds. 

Tomēr mūziķis ir arī pateicīgs par abu kopā būšanas laiku. "Savā ziņā Daiga ir arī mans psihologs un mans mierinātājs. Cilvēks, ar kuru varu atklāti izrunāt visu," stāsta Normunds. Viņš atzīst: pat ja Daigai bijuši citi uzskati, viņa vienmēr cienījusi Normunda izvēles.

"Arī par dzeršanu viņa teica, ka tā ir tikai mana izvēle. Viņa nekad nepārmeta," Normunds piekrīt, ka viņa bija atbalsta plecs.   

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu