Mišela Obama dalās ar jaunumiem par meitām: Tagad viņas mājās ved pieaugušus vīriešus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: SCANPIX/REUTERS

Kādreizējā ASV pirmā lēdija Mišela Obama (58) nesen pastāstījusi, kā klājas viņas un Baraka Obamas meitām – Malijai un Sašai. Abas meitenes izaugušas un ne tikai nedzīvo kopā ar vecākiem, bet arī atradušas mīļotos. 

Nesenajā intervijā raidījumā "The Ellen DeGeneres Show" Mišela runāja par abām atvasēm un to, kādēļ viņas vairs nedzīvo mājās. Kādreizējā pirmā lēdija priecājās, ka pandēmijas sākumā meitenes dzīvoja kopā ar vecākiem.

"Bija īpaši jauki viņas atkal redzēt mājās. Būt kopā ar viņām pieaugušām – tas ir jautri. Es viņas dievinu jebkurā vecumā. Viņas ir lieliskas, jaunas sievietes," stāsta Mišela.

Obama ar sajūsmu stāstīja, ka Malija studē koledžā un arī viņas māsai Sašai klājoties labi.

Sarunas laikā šova vadītāja atcerējās, ka Mišela pirmo reizi ieradās uz filmēšanu, kad meitenēm bijuši tikai astoņi un desmit gadi. Šobrīd Malijai ir jau 23, bet Sašai 20.

Pēc tam Mišela jokoja par to, kā mainījušās meitu intereses. Kādreiz abas fanoja par puišu popgrupām, bet tagad viņām ir pašām savām dzīve un mīļotie vīrieši. "Viņām patika "Jonas Brothers", tomēr tagad viņas mājās ved pieaugušus vīriešus," joko Mišela.

"Viņas ir izaugušas mūsu acu priekšā, un viņām klājas labi," viņa piebilda.

Atsaucoties uz "Daily Mail", 20 gadus vecajai Sašai ir attiecības ar Holivudas aktiera Kliftona Pauela 24 gadus veco dēlu. Meitene satika savu mīlestību, kad pameta Mičiganas universitāti un pārcēlās uz Dienvidkalifornijas universitāti  Losandželosā.

Obamas vecākā meita jau daudzus gadus satiekas ar Roriju Farkharsonu. Pāris iepazinās 2017. gadā, kad Malija bija Hārvardas studente. Par jauno vīrieti informācijas ir maz, tomēr zināms tikai tas, ka viņa tēvs ir bagāts investors no Londonas.

Obamu pāris vienmēr ir centies meitenes audzināt tā, lai viņas spētu iejusties reālajā pasaulē. "Es klausījos, ko man teica māte, kad audzināja mūs. Viņa sacīja: "Es neaudzinu mazuļus, es audzinu cilvēkus pasaulei." Un es to paturēju prātā," piebilda Mišela. Pat tad, kad meitas dzīvoja Baltajā namā, viņa centās ieaudzināt cieņu un atbildību.

Viņa turpina: "Meitas visu mūžu nebūtu tikai Baltajā namā. Viņām bija jāiemācās saklāt gultas, vadīt auto, būt līdzjūtīgām un neatkarīgām, lai viņas būtu pasaulē kā spēcīgi cilvēki." 

Mišela jau iepriekš ir atklājusi to, kā viņa meitas mudinājusi arī runāt par sev būtiskiem tematiem. "Es vienmēr vēlējos, lai viņas agri sāk apzināties savas balss spēku,"  viņa teica intervijā ar "Good Morning America" 2021. gada martā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu