Zināms, kad kortā atgriezīsies Rodžers Federers

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rodžers Federers
Rodžers Federers Foto: AFP/SCANPIX

Leģendārais Šveices tenisists Rodžers Federers kortā gatavojas atgriezties septembrī.

Plānots, ka Federers septembra beigās pārstāvēs Eiropas izlasi Leivera kausā un oktobrī piedalīsies mājas turnīrā Bāzelē.

Tas nozīmē, ka, nemainoties plāniem, divdesmitkārtējais "Grand Slam" čempions izlaidīs visus četrus lielos turnīrus.

Augustā astoņkārtējam Vimbldonas čempionam paliks 41 gads, un nav zināms, vai Leivera kauss un Bāzelē gaidāmais turnīrs būs šveicieša atvadas no sporta.

Leģendārais sportists pēdējos divus gadus ir cīnījies ar ceļgala traumu, pēdējo reizi spēlējot pērn notikušajā Vimbldonas turnīrā, kur ceturtdaļfinālā trīs setos viņš piekāpās Hubertam Hurkačam. Šveices tenisists veica operāciju, lai pats būtu noteicējs par savas karjeras beigām, nevis to piespiestu trauma.

Par atgriešanos paziņoja Šveices turnīra organizatori.

"Desmitkārtējais turnīra titula īpašnieks un vietējais varonis Rodžers Federers ir paziņojis par atgriešanos "St Jakobshalle" stadionā. Šveiciešu leģenda ir apstiprinājis savu grafiku, kurā iekļauts Leivera kauss Londonā, pēc kā sekos dalība "Swiss Indoors" turnīrā Bāzelē," teikts paziņojumā.

Federers savukārt vietnē "Instagram" rakstīja, ka ar nepacietību gaida atgriešanos mājās.

Leivera kauss šogad notiks Londonā no 23. līdz 25.septembrim, savukārt Bāzeles turnīrs paredzēts no 24. līdz 30.oktobrim.

Kā vienam no tenisa lielā trijnieka pārstāvjiem, Federeram vairākus gadus piederēja rekords izcīnīto "Grand Slam" titulu kategorijā, taču viņa rekordu atkārtoja gan Novaks Džokovičs, gan Rafaels Nadals. Izcīnot uzvaru šī gada "Australian Open", Nadals ar 21 titulu pārņēma rekordista godu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu