Megana Foksa atzīst, ka rituālos dzer līgavaiņa asinis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Scanpix/AP

Mūziķis "Machine Gun Kelly" (īstajā vārdā Kolsons Beikers) (31) gada sākumā bildinājis aktrisi un modeli Meganu Foksu (35). Nesen aktrise nākusi klajā ar šokējošu atzīšanos - viņa veic reliģiskus rituālus, kuru laikā dzer līgavaiņa asinis. 

Vietnē "Instagram" Megana Foksa publicēja videoklipu no dienas, kad viņu bildināja mīļotais mūziķis Machine Gun Kelly. Saderināšanās notikusi 11. janvārī pie "Ritz-Carlton" viesnīcas Puertoriko. Toreiz aktrise stāstīja, ka īpašo notikumu atzīmējuši, dzerot viens otra asinis. 

"Un, tāpat kā katrā dzīvē pirms šīs un tāpat kā visās nākamajās dzīvēs, es teicu jā. Un tad mēs dzērām viens otra asinis," pie videoklipa rakstīja Foksa.

Nesenā intervijā ar izdevumu "Glamour" Megana apstiprināja savus izteikumus. Viņai un viņas topošajam vīram patiešām patīk dzert vienam otra asinis. 

"Tie ir tikai daži pilieni, bet jā, mēs reizēm izmantojam viens otra asinis rituālos," viņa atzīst.

"Viss tiek kontrolēts, mēs izlejam tikai pāris lāses un tās izdzeram. Tomēr viņš ir daudz ekscentriskāks un haotiskāks, jo viņš ir gatavs pārgriezt krūškurvi ar stikla lausku, lūdzot, lai ņemu viņa dvēseli."

Intervijā Meganai vaicāja, vai līgavainis tiešām ir pārgriezis krūtis, lai ziedotu asinis. Foksa atbildēja: "Nevaru noliegt, ka tas nav noticis. Varu jums pastāstīt, ka varbūt tas nav tieši tā kā domājat. Līdzīgi notikumi ir bijuši." 

Sāpes un sevis ziedošana pārim nav sveša. Arī aktrises saderināšanās gredzens ir ar īpašu nozīmi. Apskatot gredzenu tuvāk, atklājas, ka tam ir ass ērkšķis. "Ja viņa mēģinās to noņemt, tas sāpēs," stāsta "Machine Gun Kelly". 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu