Riteņbraucējs Kolbrelli pēc pārciestās sirdslēkmes atsāks treniņus

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Sonijs Kolbreli
Sonijs Kolbreli Foto: AP/Scanpix

Parīzes-Rubē velobrauciena uzvarētājs Sonijs Kolbrelli pēc martā piedzīvotās sirdsdarbības apstāšanās atsāks treniņus, trešdien ziņoja sportista pārstāvētā "Bahrain Victorious" komanda.

Paziņojumā teikts, ka Kolbrelli ir pietiekami labā formā, lai sāktu braucienus un vieglas fiziskas aktivitātes.

Itāļu riteņbraucējs, kuram maijā paliks 32 gadi, pēc Katalonijas tūres pirmā posma finiša saļima un viņam tika veikta defibrilācija.

"Pēc 31.martā veiktās operācijas Itālijas riteņbraucējs turpināja veikt papildu medicīniskās pārbaudes Padujas universitātes Sporta kardioloģijas nodaļā. Pārbaužu rezultāti liecina par sirds un asinsvadu veselības uzlabošanos, tādējādi ļaujot Kolbrelli veikt atpūtas braucienus un vieglas fiziskas aktivitātes. Prioritāte joprojām ir sportista stāvokļa uzraudzīšana, lai viņš tuvākajos mēnešos droši atsāktu ikdienas aktivitātes," rakstīts komandas mājaslapā.

Sprinteris un klasiku speciālists Kolbrelli marta sākumā bronhīta dēļ izstājās no Parīzes-Nicas velobrauciena, bet Katalonijas tūrē atgriezās sacensību apritē.

"Jau tas, ka esmu dzīvs, vien ir brīnums. Tagad man nepieciešams vēl viens, lai varētu atgriezties sacensībās," laikrakstam "Gazzetta dello Sport" teica Kolbrelli.

Pērn Kolbrelli uzvarēja prestižajā Parīzes-Rubē velobraucienā un kļuva par Eiropas čempionu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu