Maiks Taisons pirms lidmašīnas incidenta bijis narkotisko vielu ietekmē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Maiks Taisons
Maiks Taisons Foto: AFP/SCANPIX

Bijušais UFC čempions Henrijs Sehudo raidījumā "The Triple C & Schmo Show" pastāstīja par notikumiem pirms Maika Taisona aizvadītās nedēļas incidenta lidmašīnā.

Aizvadītajā nedēļā tīmeklī plašu popularitāti guva video, kurā redzams, kā kāds lidmašīnas pasažieris nokaitina Maiku Taisonu un uzzina, ko nozīmē uzņemt sitienus no leģendārā boksera.

Sehudo, kurš ik pa laikam viesojas Taisona podkāstā "Hotboxin' With Mike Tyson", atklāja, ka bijušais bokseris pirms konkrētā lidojuma lietojis marihuānu un psilocibīna sēnes.

"Nekad Maiku nebiju redzējis tik laimīgu. Tovakar bijām Nešvilā un braucām vienā mašīnā. Tas bija aptuveni stundu pirms lidmašīnas incidenta. Bet es nekad dzīvē nebiju redzējis onkuli Maiku tik laimīgu. Līdz ar to tas čalis [lidmašīnas pasažieris], visticamāk, pārkāpa robežu. Pirms kāpšanas lidmašīnā Maiks mūs visus apskāva," atcerējās Sehudo.

Bijušais čempions skaidro, ka Taisons pašā labākajā noskaņojumā ir tad, kad lietojis narkotikas. 

"Tu gandrīz vai vēlies, lai Maiks būtu ēdis "sēnes" un sapīpējies marihuānu. Jo, kad viņš nav lietojis šīs narkotikas, viņš var būt pavisam cits cilvēks. Bet tas čalis laikam uzkāpa viņam uz varžacīm," sacīja Sehudo.

"Nekaitiniet onkuli Maiku! Neatkarīgi, kas tu esi, kur atrodies, viņš tev iedos iekšās visas pasaules priekšā. Tieši tas arī notika," piebilda bijušais cīkstonis.

 Incidentā cietušajam pasažierim tika konstatēti nelieli savainojumi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu