Iespējams, jaukākie atbalstītāji: Džoniju Depu pie tiesas zāles pārsteidz divas alpakas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Aktieris Džonijs Deps (58) šobrīd piedalās tiesas prāvās, lai vērstos pret apsūdzībām no bijušās sievas, aktrises Amberas Hērdas (35). Katru dienu aktieri pie tiesas ēkas sagaida fanu un atbalstītāju pūlis. Lai Depam uzlabotu garastāvokli, kāda sieviete bija sagatavojusi īpašu pārsteigumu - divas alpakas. 

Džonija fani ir pārliecināti, ka viņš nav vainīgs un bijušās sievas apsūdzības nav patiesas. Viņi cenšas visādi izrādīt atbalstu. Daži fani pat mērojuši tālu ceļu, tikai lai nonāktu pie tiesas ēkas. Kāds atzīst, ka atlidojis no Austrālijas.

Alpaku īpašniece Andrea Diaza komentē: "Domāju, ka alpakas uzlabos viņa dienu." Sieviete gan atzina, ka Deps, iespējams, neredzēs dzīvniekus Dolči un Inti. Džonijs parasti ēku pamet pa privātu izeju. Tomēr viņa vēlējās izmēģināt veiksmi. 

Sievietes žests šķietami saistīts arī ar kādu Depa komentāru. Tiesas laikā aktieris norādīja, ka "Disney" nespētu panākt Džonija atgriešanos kapteiņa Džeka Sparova lomā, pat ja viņi piedāvātu 300 miljonus un miljonu alpaku. 

Diaza dalījās pārdomās par tiesas rezultātu: "Es ceru, ka viņš saņems taisnīgu spriedumu, lai ko arī tiesnesis uzskatīs par vajadzīgu."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu