Krievijas "Pirmais kanāls" meklē Galkina aizvietotāju pēc viņa izteikumiem par karu Ukrainā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/maxgalkin

Komiķis Maksims Galkins ir viena no retajām Krievijas zvaigznēm, kura nebaidās stāstīt patiesību par Ukrainā notiekošo. Par to viņam nācies samaksāt ar zaudētiem reklāmas līgumiem, vairākiem atceltiem koncertiem Krievijā un tagad arī ar darbu Kievijas "Pirmajā kanālā". 

28. aprīlī sākās raidījuma "Сегодня вечером" ("Šovakar") uzņemšana, kas pēc ilgāka pārtraukuma ēterā atgriezīsies 9. maijā. Pēdējos piecus gadus programmu vadīja Maksims Galkins, vispirms kopā ar Jūliju Menšovu, pēc tam vienatnē.

Tagad ar vadības lēmumu raidījums nonāks ēterā ar jaunu vadītāju. Kurš par to kļūs, tas tiek turēts noslēpumā, tomēr dažas detaļas portālam "StarHit" izdevās noskaidrot.

"Lielākajai daļai raidījuma darbinieku nekas netika pateikts līdz pēdējam brīdim, kā arī zvaigznēm, kuras tika uzaicinātas viesos," sacīja kāds anonīms avots. "Maksima vietā šobrīd ir vairāki potenciālie kandidāti, kurus acīmredzot izvēlēsies procesā – kurš labāk iederēsies. Tika minēti Aleksandra Oļeško, Nonnas Grišajevas, Dmitrija Borisova un citu vārdi. Varbūt atgriezīsies formāts ar diviem vai pat vairākiem vadītājiem.

Starp citu, Maksimam tur ir vēl viens projekts - "Labāks par visiem"; vai viņš tur turpinās darboties vēl nav zināms. Acīmredzot noteikti būs tādi, kas gribēs ieņemt viņa vietu, taču diezin vai kāds tikpat prasmīgi spēs atrast kopīgu valodu ar bērniem," skaidroja anonīmais avots. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu