Gaismā nāk intervija, kurā Galkins skaidro, kā radušās baumas par viņa seksuālo orientāciju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ieva Lūka/LETA

Maksimam Galkinam pēdējo divu mēnešu laikā izdevās ne tikai mainīt dzīvesvietu, bet arī kļūt par vienu no apspriestākajiem cilvēkiem Krievijas estrādē. Nesen pamatīgu ažiotāžu izraisīja Krievijas propagandas vēstneses Margaritas Simonjanas izteikumi, ka Galkins apprecējis Allu Pugačovu, lai slēptu savu patieso orientāciju. 

Sarunas par komiķa intīmo dzīvi sāka žurnāliste Margarita Simonjana, kura 26. aprīlī televīzijas tiešraidē kanāla RT nosauca Galkinu par "geju, kurš apprecējās ar vecāku sievieti, lai novērstu uzmanību no viņa seksualitātes". 

Izrādās, ka jau vairāk kā gadu sabiedrība spekulē par dīvas vīra patiesajām mīlestības alkām. Pirms vairākiem gadiem Galkins intervijā ar Irinu Šihmani pastāstīja savu versiju par to, kādēļ radušās baumas. 

"Varbūt tas ir balss intonācijas vai inteliģences dēļ... Es nekad savā dzīvē to neesmu apstiprinājis. Es saprastu, ja kādu reizi būtu izgājis sabiedrībā ar puisi vai darījis ko tamlīdzīgu. Protams, neviens tad sveci klāt neturētu, bet tas kļūtu pašsaprotami."

Mākslinieks kopš 2011. gada ir precējies ar Allu Pugačovu, kura ir par viņu 28 gadus vecāka. Pāris kopā audzina divus bērnus Lizu un Hariju, kuri piedzima, pateicoties surogātmātei. Tagad slavenā ģimene apmetusies Izraēlā un, šķiet, negrasās atgriezties dzimtenē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu