"Jazz" galvenā trenera asistents Dūlings apcietināts par krāpniecību

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kejons Dūlings
Kejons Dūlings Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Jūtas "Jazz" galvenā trenera asistents Kejons Dūlings arestēts par naudas izkrāpšanu no līgas veselības un labklājības pabalstu plāna.

Dūlings, kurš bija pirmais spēlētāju asociācijas viceprezidents, bija iekļauts sarakstā starp 18 bijušajiem NBA spēlētājiem, kuri iesaistīti naudas izkrāpšanā. Tāpat krāpšanas shēmā iesaistīti arī vairāki ārsti un zobārsti.

"Jazz" paziņoja, ka Dūlings vienībai atklāja par pievienošanu apsūdzēto sarakstā trešdien, pēc kā komanda viņu ievietoja apmaksātā administratīvā atvaļinājumā.

"Šī lieta skar viņa karjeru NBA spēlētāju asociācijā pirms pievienošanās mūsu organizācijai. Sakarā ar izmeklēšanas procesa sākšanu, nekomentēsim šo situāciju," teikts "Jazz" paziņojumā.

Dūlings trešdien tika apcietināts Jūtā. Laika posmā no 2017. līdz 2020. gadam tika izkrāpti apmēram pieci miljoni ASV dolāru (apmēram 4,7 miljoni eiro), no kuriem apmēram 350 tūkstoši ASV dolāru (apmēram 332 tūkstoši eiro) nokļuva tieši Dūlinga rokās.

"Jazz" treneru kolektīvam Dūlings pievienojās 2020.gadā.

Jūtas vienība pašlaik aizvada NBA izslēgšanas spēļu pirmās kārtas sēriju, kurā spēkojas ar Dāvja Bertāna Dalasas "Mavericks". Sērijā līdz četrām uzvarām vadībā ar 3-2 ir Dalasas vienība.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu