Klops pagarina līgumu ar "Liverpool" līdz 2026. gadam

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Jirgens Klops
Jirgens Klops Foto: AFP/LETA

Anglijas premjerlīgas kluba "Liverpool" treneris Jirgens Klops pagarinājis līgumu ar vienību līdz 2026. gadam, ceturtdien paziņoja komandas pārstāvji.

Vācietis, kura iepriekšējam līgumam bija jābeidzas 2024.vgadā, sacīja, ka ir "priecīgs, pazemīgs, svētīts" pēc līguma parakstīšanas.

"Šajā vietā ir tik daudz ko mīlēt," viņš bilda. "Es to zināju, pirms ierados šeit. Vēl labāk to iepazinu pēc ierašanās, un tagad es to zinu vairāk nekā jebkad agrāk."

"Tāpat kā jebkurām veselīgām attiecībām, tai vienmēr ir jābūt divvirzienu ielai - jums ir jābūt piemērotiem viens otram. Sajūta, ka mēs bijām viens otram absolūti piemēroti, ir tā, kas mani noveda šeit, un tāpēc esmu pagarinājis līgumu šeit arī iepriekš," piebilst vācu treneris.

2019. gada nogalē Klops, kurš Liverpūlē strādā kopš 2015. gada, pagarināja līgumu pirmoreiz.

"Liverpool" šosezon dzenas pēc vēl nekad vienā sezonā nesasniegtām četrām trofejām. Klubs jau ir izcīnījis Līgas kausu un nākammēnes Futbola asociācijas (FA) kausa finālā tiksies ar Londonas "Chelsea".

"Liverpool" Anglijas premjerlīgā piecas kārtas pirms turnīra beigām tikai par punktu atpaliek no līderes Mančestras "City" un Čempionu līgas pusfinālā ir vadībā ar 2:0 pēc pirmās spēles pret "Villarreal".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu