VIDEO ⟩ "Varat mani saukt par mīksto." Merzļikins par aizvadītajā mačā piedzīvotajiem asumiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Elvis Merzļikins
Elvis Merzļikins Foto: AFP/SCANPIX

Latviešu hokeja vārtsargs Elvis Merzļikins pēc aizvadītā Nacionālās hokeja līgas (NHL) mača izteicās par pretinieku hokejista piedāvājumu izkauties.

"Blue Jackets" savā laukumā ar rezultātu 5:2 (1:0, 1:1, 3:1) uzvarēja Stenlija kausa iepriekšējo divu sezonu čempioni Tampabejas "Lightning".

Šī bija "Blue Jackets" pēdējā mājas spēle šosezon, un Merzļikins pēc mača arī uzsvēra, ka šoreiz uzvaru bijis svarīgi izcīnīt tieši fanu dēļ. Spēles gaitā gan netrūka emociju, neskatoties uz to, ka nevienai no komandām īsti nekas vairs nav vajadzīgs. Vēl spēles izskaņā pie Merzļikina vārtiem izcēlās pamatīgi asumi, kas gan nepārauga dūru cīņās.

Viens no spēles izskaņas asumu galvenajiem varoņiem bija arī "Lightning" uzbrucējs Patriks Marūns. Merzļikins pēc mača atklāja, ka Marūns viņu aicinājis uz dūru cīņu.

"Viņš man iesita vienreiz, es atbildēju. Viņš man atkal iesita, un es atbildēju. Manuprāt, tas nav nekas slikts. Es šos puišus cienu. Šobrīd varu vienīgi novēlēt viņiem veiksmi izslēgšanas spēles," sacīja Merzļikins.

Latviešu vārtsargs gan dūru cīņās neiesaistījās, jo viņš un Marūns ir aptuveni viena auguma, tomēr abu hokejistu svara kategorijas krietni atšķiras. Merzļikina oficiālais svars ir 87 kilogrami, kamēr Marūns sver 108 kilogramus.

"Būšu godīgs, man droši vien ir 0% iespēja uzvarēt. Kādam citam es varbūt piekristu, bet ne viņam. Varat mani saukt par mīksto, es to pieņemšu," ar smaidu sejā sacīja Merzļikins.

Nobeigumā Merzļikins piebilda, ka viņam pēc sezonas beigām jādodas palīgā Latvijas izlasei cīnīties pasaules čempionātā, tāpēc viņš nevēlas riskēt kautiņā salauzt degunu vai gūt kādu citu traumu. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu