Nepatikšanas mīlestībā un negaidīta veiksme biznesā: Pāvela Globas astroloģiskā prognoze maijam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pāvels Globa
Pāvels Globa Foto: скриншот видео с YouTube

Pāvels Globa ir viens no slavenākajiem astrologiem pasaulē. Viņa prognozes vienmēr ir piepildītas ar noderīgu informāciju un skaidriem padomiem. Laiks uzzināt, kāds būs šī pavasara pēdējais mēnesis.

Auns

Aunam jāiemācās pamanīt cilvēkus ar sliktu un tumšu enerģiju, jo maijā ap šīs zīmes pārstāvjiem šādu cilvēku būs diezgan daudz. Ir svarīgi pieiet jaunām paziņām ar īpašu piesardzību. Pastāv liela varbūtība pateikt kaut ko lieku. Liela veiksme un patīkami pārsteigumi Aunus sagaidīs tikai pašās mēneša beigās. Līdz 26. datumam ieskaitot, šīs Zīmes pārstāvjiem labāk neriskēt un izlikties zemākiem par zāli.

Vērsis

Vērsim, pirmkārt, būs jācenšas uzlabot attiecības ar mīļajiem un draugiem vai vismaz jāmēģina glābt to, kas ir palicis pāri. Jākoncentrējas uz lietām, kas steidzami jāpabeidz, kā arī mazāk jāstāsta citiem par saviem mērķiem un sapņiem. Strīdos un konfliktos nekādā gadījumā nevajadzētu kļūt personiskiem un pacelt balsi. Citādi gaidāmas nepatīkamas sekas. 

Dvīņi

Gandrīz visu mēnesi Dvīņiem var rasties dažādas satraucošas domas. Tā ir vienīgā lielā problēma, ar ko viņiem nāksies saskarties, bet ar to var tikt galā. Citās jomās Dvīņus liela veiksme un galvu reibinoši panākumi negaida, taču viss ritēs savu gaitu. Maijs šīs zīmes pārstāvjiem kļūs par sava veida pārejas laiku, kad nav līdz galam skaidrs, kas jādara, kur jāiet, kādi darbi jāuzņemas.

Vēzis

Maija problēmu katalizators var būt Vēžu nevēlēšanās plānot lietas iepriekš. Nebūs piemērots laiks, lai Vēži darbotos iedvesmas vadīti, riskētu un iesaistītos piedzīvojumos. Tāpat šos cilvēkus gaida nelielas nesaskaņas ģimenē, tāpēc uzmaniet katru situāciju.

Lauva

Lauvām, pirmkārt, maijā jākoncentrējas uz savu karmisko uzdevumu risināšanu. Tas ir ļoti svarīgi, jo zvaigznes un planētas to vēlas. Pavasara beigās šīs zīmes cilvēkiem labāk nedomāt par perspektīvām. Ir svarīgi koncentrēties uz to, kas notiek tieši šeit un tagad. Tas novērsīs uzmanību no nevajadzīgām problēmām un palīdzēs koncentrēties uz darbu. Tāpat jāatceras, ka "slīcēju glābšana ir pašu slīcēju rokās". Planētas šobrīd neatrodas vislabākajā stāvoklī, tāpēc labāk netērēt laiku altruismam.

Jaunava

Maijs pārbaudīs šo cilvēku nervus, taču tik nelabvēlīga būs tikai pirmā nedēļa. Pārējais maijs, visticamāk, būs patīkamāks, neskatoties uz Merkura retrogrāda sākumu 10. maijā. Jaunavām var būt akūta vajadzība pēc citu piekrišanas, taču viņām noteikti nevajadzētu gaidīt, kad kāds viņas uzslavēs. Tas var nenotikt.

Svari

Svariem mēneša sākumā ir svarīgi attīrīt māju no sliktas enerģijas. Tas viņiem palīdzēs noturēties virs ūdens, kad planētas sāks trakot, izstarojot daudz negatīvas enerģijas. Pavasara beigās Svariem vajadzētu objektīvi novērtēt savas iespējas, plānot lietas, mazāk riskēt. Tas būs laiks, kad viens nepareizs solis var iznīcināt visu, kas būvēts nedēļām un mēnešiem. Laiks ir visvērtīgākais resurss šajā grūtajā periodā. To vajag tērēt saprātīgi, nevis tērēt sevi uz tiem projektiem un lietām, kurām nav lielas prioritātes. Ir pienācis laiks uzlabot savu efektivitāti.

Skorpions

Skorpioniem maijā būs jāiemācās atbrīvoties no pagātnes. Ja tas netiks izdarīts, negatīvas domas par kļūdām un trūkumiem novedīs pie garastāvokļa pasliktināšanās. Skorpioniem jārūpējas par domu tīrību un jākoncentrējas uz aktualitātēm. Var mēģināt sapņot, kaut ko plānot nākotnei. Galvenais nemaisīt pagātni, neapvainoties uz cilvēkiem. Bezdarbība maijā ir līdzvērtīga zaudējumam, tāpēc jāvirzās uz priekšu arī tad, kad šķiet, ka spēki izsīkst. Zvaigznes Skorpioniem nesagādās tik daudz problēmu kā citiem cilvēkiem.

Strēlnieks

Strēlnieki droši vien gribēs gūt panākumus visur un uzreiz. To būs grūti izdarīt, bet tas būs iespējams. Maija sākumā jāatbrīvojas no liekajiem atkritumiem mājā, lai vecas un saplīsušas lietas nebremzē attīstību. Strēlnieki var kļūt nedaudz ievainojamāki noskaņojuma ziņā, taču, ja vēlas, viņi var viegli kompensēt motivācijas trūkumu. Palielināta aktivitāte ir laba, taču vienmēr jāatceras, ka tas ir abpusēji griezīgs zobens: neviens vēl nav atcēlis nogurumu.

Mežāzis

Mežāžiem var būt nepieciešams biežāk satikt jaunus cilvēkus. Maijs komunikācijas ziņā var būt ļoti aizņemts mēnesis. Šajā sakarā būs noderīgi iemācīties lasīt cilvēku enerģiju. Daži jau pazīstami cilvēki var palīdzēt šīs zīmes pārstāvjiem kļūt veiksmīgākiem. Kāds sniegs noderīgus un savlaicīgus padomus, un kāds atteiksies no sava biznesa, lai sniegtu visu iespējamo palīdzību. Neskatoties uz to, Mežāžiem ir labāk likt likmes uz sevi, negaidot, ka kāds atnāks un atrisinās visas problēmas viņu vietā.

Ūdensvīrs

Ūdensvīrus gaida ārkārtīgi dinamisks un neparedzams laiks, kurā viņi var ļoti nogurt un tērēt daudz vairāk enerģijas nekā parasti. Maijā der palielināt darba un biznesa apjomu. Nākamajai prioritātei jābūt mājsaimniecības darbiem un tikai tad mīlestībai. Ūdensvīriem ir svarīgi atcerēties, ka jebkuras dzīves pārmaiņas viņi var vērst sev par labu.

Zivis

Mēneša sākumā Zivju enerģētikā būs lejupslīde. Negatīvās Veneras ietekmē esošā cilvēka čakras bieži aizveras un pārstāj darboties, kā vajadzētu. Spriežot pēc zvaigžņu stāvokļa, Zivīm nāksies saskarties ar problēmām mīlas jomā. Ja šīs zīmes pārstāvjiem nākas saskarties ar nepatikšanām, labāk neuzdot jautājumus "kā?" un "kāpēc?". Jums jākoncentrējas nevis uz problēmu cēloņiem, bet gan uz to risināšanas veidiem. Maija mēnesis šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem daudz ko iemācīs, padarot viņus gudrākus.

Seko mums arī Instagram un TikTok – uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu