FOTO ⟩ Reperis rolands če izdod albumu "visurgājējs"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
rolands če
rolands če Foto: publicitātes

Reperis rolands če izdevis savu trešo solo albumu "visurgājējs", kas 28. aprīlī jau tika atrādīts plašākai publikai. Aplūko foto no prezentācijas!

"Albums ir mans pēdējo divu gadu domu, emociju un prasmju apkopojums. Ja paskatās uz manu daiļradi kā transportlīdzekli, tad var redzēt, ka principā ir kopta tā ārpuse. Albuma ietvaros tiek pacelts arī transportlīdzekļa pārsegs, lai noskaidrotu, vai tur viss kārtībā. Pārējais ir klausītāju un kritiķu ziņā," par albumu stāsta rolands če. "Aptuveni šādā pašā laika posmā albums ir tapis, ar lielāku uzsvaru tieši uz pēdējo pusgadu, tāpēc stilistiskā ziņā to var uzskatīt par "tikko no krāsns" izvilktu maizes klaipu – karstu un svaigu."

Foto: Albuma prezentācija. 

Albumā apkopotas 12 dziesmas, ieskaitot jau iepriekš iznākušo singlu "oda tusam".

Albuma vāka dizaina autors ir Jānis Dzirnieks. Albuma tapšanā piedalījušies arī tādi mūziķi kā Ozols, Prusax, xantikvariāts, Steps, Miks Aksels Apermanis, Uģis Vālodze, Oriole, Kārlis Kolmanis un citi.

rolands če šovasar uzstāsies lielākajos Latvijas vasaras festivālos, kā arī vairākos solo koncertos, no kuriem tuvākais ir 13. maijā gaidāmais koncerts bijušajā Rīgas Tehniskās universitātes Mašīnzinību, transporta un aeronautikas fakultātē, kurā uzstāsies rolands če, Ozols, Wiesulis un Oriole.

Noklausies jauno albumu!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu