Grupa "Citi zēni" dodas uz Turīnu, kur pārstāvēs Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Citi zēni"
"Citi zēni" Foto: publicitātes

Pašmāju grupa "Citi zēni" šodien izlido uz Turīnu, Itālijā, kur pārstāvēs Latviju 66. starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā, informēja Latvijas Televīzijas (LTV) komunikācijas speciāliste Anita Jansone.

Viņa norāda, ka grupa "Citi zēni" ar dziesmu "Eat Your Salad" 12. februārī tiešraidē kļuva par LTV dziesmu konkursa "Supernova 2022" uzvarētājiem, iegūstot iespēju pārstāvēt Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursā Turīnā.

Konkursā piedalīsies arī Albānija, Šveice, Slovēnija, Bulgārija, Moldova, Ukraina, Lietuva, Nīderlande, Norvēģija, Portugāle, Dānija, Armēnija, Austrija, Horvātija, Islande un Grieķija. Eirovīzijas otrais pusfināls notiks 12. maijā, bet fināls - 14. maijā.

Grupas "Citi zēni" sastāvā ir vokālists Jānis Pētersons, vokālists un saksofonists Dagnis Roziņš, taustiņinstrumentālists Reinis Višķeris, ģitārists Krišjānis Ozols, basģitārists Roberts Memmēns un bundzinieks Toms Kagainis.

@martinsstakis "Citi zēni" dodas uz Eirovīziju! @citi_zeni on the way to the international @Eurovision ♬ original sound - Mārtiņš Staķis
KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu