Augšdaugavas novadā izcēlies ugunsgrēks angārā ar kokmateriāliem

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Shutterstock

Piektdien Augšdaugavas novadā ugunsgrēks izcēlies angārā ar kokmateriāliem, vēsta Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Plkst. 10.08 ugunsdzēsēji saņēma izsaukumu uz Demenes pagastu, kur dega angārs ar kokmateriāliem 1600 kvadrātmetru platībā un kūla 5000 kvadrātmetru platībā. Pirms VUGD ierašanās notikuma vietā strādāja Demenes brīvprātīgie ugunsdzēsēji un no ēkas bija evakuējies viens cilvēks. Paaugstinātās bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts tikai plkst. 2.26.

Plkst. 18.04 VUGD saņēma izsaukumu uz Rīgas ielu Rēzeknē, kur dega septiņas dārza mājas 62 kvadrātmetru platībā un četri hektāri kūlas. Plkst. 19.57 ugunsgrēks tika likvidēts.

Savukārt plkst. 12.15 ugunsdzēsēji glābēji saņēma izsaukumu uz Beberbeķu ielu Rīgā, kur cilvēks, veicot remontdarbus augstumā, bija guvis traumu un saviem spēkiem nespēja nokļūt lejā. VUGD darbinieki ieradās notikuma vietā, no apmēram septiņus metrus augstām stalažām cietušo nocēla un nodeva mediķiem.

Aizvadītajā diennaktī, no 29. aprīļa plkst. 6.30 līdz 30.aprīļa plkst. 6.30, VUGD kopumā saņēma 86 izsaukumus - 57 uz ugunsgrēku dzēšanu, tostarp 24 uz kūlas ugunsgrēkiem un divus uz meža ugunsgrēkiem, kā arī 18 izsaukumus uz glābšanas darbiem. 11 izsaukumi izrādījās maldinoši.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu