Šveices laikraksts atklāj jaunu informāciju par Putina un viņa varbūtējās mīļotās dēliem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Krievijas vingrotāja Aļina Kabajeva 2015. un 2019. gadā Krievijas prezidentam un kara noziedzniekam Vladimiram Putinam dzemdēja divus dēlus, vēstī Šveices laikraksts "SonntagsZeitung", atsaucoties uz ārsta, kurš pieņēma dzemdības, paziņu.

Laikraksts vēsta, ka pirmais bērns ir dzimis Lugāno pilsētā. Putins dzemdībās nepiedalījās. Otrais dēls dzimis Maskavā, saskaņā ar "prezidenta lēmumu", norādīja avots "SonntagsZeitung". Pirmās dzemdības notika Šveicē, jo "bija nepieciešams visu turēt slepenībā."

Abās dzemdībās piedalījās ginekologs, kas strādā elitārajā Sv. Annas klīnikā Tičīno kantonā. Aļina ir dzimusi Krievijā, bet pirms vairāk nekā 30 gadiem emigrēja uz Šveici. Saskaņā ar laikraksta avota sniegto informāciju viņa Putinu pazina jau kopš pusaudža gadiem Sanktpēterburgā un joprojām uztur uzticības pilnas attiecības. Kabajevai Putina dēļ otrās dzemdības notika Maskavā.

Abu grūtniecību laikā Kabajeva vairākas reizes ieradās Lugāno. Viņa apmetās vai nu ārsta villā, kas atradās Lugāno nomalē esošajā Collina d'Oro ciematā, vai viesnīcā "Principe Leopoldo". Laikraksta "SonntagsZeitung" intervētā persona Kabajevu raksturoja kā "ļoti patīkamu sievieti, īstu sportisti un ļoti tiešu." Uz pieņemšanu viņa ieradās kopā ar māti un māsu, taču bez miesassargiem.

Neskaitot iespējamos dēlus Šveicē, par kuriem raksta "SonntagsZeitung", Putinam ir arī vismaz divas meitas, kas dzimušas likumīgā laulībā. Kā noskaidroja "Project", ir arī trešais - dzimis bankas "Rossiya Bank" akcionārei Svetlanai Krivonogihai, Putina bijušajai mīļākajai. Viņš iepazinās ar Krivonogihu pirms kļūšanas par Krievijas prezidentu. Saskaņā ar medija rīcībā esošo informāciju 2003. gadā Svetlanai piedzima meita, kas ļoti līdzinās tēvam, vēsta "Insider".

Tāpat tiek spekulēts, ka Kabajevai kopā ar Putinu ir kopā četri bērni – divi zēni un dvīņu meitenes. Tomēr neviens no viņiem informāciju nav oficiāli apstiprinājis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu