Krištianu Ronaldu publicē pirmo fotogrāfiju ar jaundzimušo meitiņu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Portugāļu futbolists Krištianu Ronaldu (37), kurš nesen piedzīvoja traģēdiju, kad dzemdībās mira viens no viņa dvīnīšiem, publicējis fotogrāfiju, kurā redzams kopā ar jaundzimušo meitiņu. 

"Mūžīga mīlestība," pie fotogrāfijas, kurā Ronaldu rokās tur savu jaundzimušo meitu, rakstīja sportists. Fotogrāfija līdz šim saņēmusi 18 miljonus atzīmju "patīk". 

Jau ziņots, ka Mančestras "United" spēlētājs pērnā gada oktobrī paziņoja, ka drīzumā kļūs par dvīņu tēvu, un jau mēnesi vēlāk kļuva zināms, ka pārim būs zēns un meitene. Diemžēl dzemdību laikā puisītis mira.

"Ar dziļām skumjām paziņojam, ka mūsu jaundzimušais dēls ir devies mūžībā. Tās ir lielākās sāpes, kādas vecāki spēj izjust. (..) Mūsu meitiņas piedzimšana dod mums spēku izdzīvot šo brīdi ar cerību un prieku. Mēs vēlamies pateikties ārstiem un māsiņām par viņu rūpēm un atbalstu. Mēs esam satriekti par šo zaudējumu un lūdzam privātumu šajā sarežģītajā laikā," tika teikts pāra paziņojumā.

Ronaldu un Rodrigesa ir attiecībās kopš 2016. gada, un 2017. gada novembrī pasaulē nāca abu pirmā kopīgā atvase - meitiņa Alana Martina. Ronaldu no iepriekšējām attiecībām ir dēls Krištianu juniors, kā arī dvīņi Eva un Mateo, kurus iznēsāja surogātmāte.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu