"Kā var būt tāds ļaunums..." Adriana Miglāne sašutusi par Roja Rodžera ietekmīgākā influencera titulu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: instagram/boitoiroi,adrianamiglane

Piektdien, 29. aprīlī, norisinājās apbalvošanas ceremonija, kur par Latvijas ietekmīgāko influenceri jeb satura veidotāju tika atzīts Rojs Rodžers Linkevičs (@boitoiroi). Šāds rezultāts neapmierināja pašmāju influenceri Adrianu Miglāni. 

Miglāne vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos pauda sašutumu par Linkeviča kā Latvijas ietekmīgākā influencera pasludināšanu.

"Es nevaru saprast vienu lietu. Cilvēks, kurš tik brutāli noliek savos podkāstos daudzus cilvēkus, tajā skaitā arī mani. Tik rupji un nežēlīgi daudzu cilvēku priekšā tiek atzīts par ietekmīgāko influenceri? Par to, ka noliek cilvēkus? Nopietni?" raksta Miglāne.

Miglāne atsaucas uz podkāstu "Vai viegli būt?", kuru Linkevičs vada kopā ar Kristiānu Grāmatiņu. Abi saņēmuši žurnālistikas izcilības balvu.

Influencere uzskata, ka podkāstā nav dzirdams humors, bet gan brutāla ņirgāšanās.

Noprotams, ka Miglāne par dzirdēto vērsusies Valsts policijā, kā arī pieteikusi "samērīgu morālā kaitējuma kompensāciju". "Kur ir mīlestība? Kur ir kāda gaisma sirdī? Kā var būt tāds ļaunums..." savos soctīklos pārdzīvo Miglāne. 

Pats Linkevičs nav komentējis notikušo, vien savos sociālajos tīklos dalījies ar kādu "mīmu", kur redzama Miglāne un uzraksts: "Savā dzīvē drāmai saku nē."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu