Dziedātāja Keitija Perija šova filmēšanas laikā apgāžas ar visu krēslu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: twitter.com

Amerikāņu dziedātāja Keitija Perija (37) ir viena no talantu šova "American Idol" žūrijas. Nesen viņa pārsteidza raidījuma skatītājus, ierodoties uz filmēšanu nāriņas kostīmā. Lai gan dziedātājas tērps bija amizants, smieklus izraisīja viņas neveiklais mēģinājums ar zivs asti sēdēt krēslā. 

Keitija nereti pārsteidz ar krāšņiem tērpiem, to vidū ir arī pārģērbšanās par hamburgeru, lustru, mušmiri, sniegavīru un pat tualetes papīra rulli. Šova "American Idol" jaunajā sezonā viņa centusies iepriecināt skatītājus un vienā no sērijām uz skatuves ieradusies kā nāriņa. 

Zivs aste dziedātājai liedza pārvietoties, tādēļ viņa stāvēja uz ratiņiem, kurus stūma asistenti. Nonākusi pie žūrijas krēsla, viņa centās ierīkoties ērti, tomēr pirmais mēģinājums nebija veiksmīgs. Perija pēc brīža atradās augšpēdus uz grīdas. Apkārtējie metās palīgā, un drīz vien viņa apsēdās kā nākas. 

Viņas neveiklība sajūsmināja publiku, kuri drīz vien situāciju apsprieda sociālajos tīklos. Kāds fans komentēja vietnē "Twitter": "Keitija Perija, saģērbusies kā nāriņa, nokrita no krēsla. Es atvainojos, bet apturiet šovu. Viņa ir uzvarētāja." 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu