NBA "play-off" otrās kārtas ievadā "Heat" pārspēj "76ers"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Tailers Hiro
Tailers Hiro Foto: Reuters/ScanPix

Maiami "Heat" komanda pirmdien izcīnīja uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) izslēgšanas turnīra otrās kārtas pirmajā spēlē.

"Heat" savā laukumā uzvarēja Filadelfijas "76ers" ar rezultātu 106:92 (30:22, 20:29, 30:21, 26:20) un Austrumu konferences pusfināla sērijā līdz četrām uzvarām panāca 1-0.

Maiami basketbolisti uzvaru svinēja, lielākoties pateicoties Tailera Hiro sniegumam. Hiro, kurš pēdējās dienas bija cīnījies ar elpceļu vīrusu, guva 25 punktus un aizvadīja savu otro rezultatīvāko "play-off" spēli. Viņš realizēja četrus no sešiem tālmetieniem, kamēr pārējie šīs spēles dalībnieki iemeta 11 no 64 "trejačiem".

Bems Adebajo piebalsoja ar 24 punktiem un 12 atlēkušajām bumbām. Adebajo grozā raidīja astoņus no desmit divpunktu metieniem un visus astoņus soda metienus.

"76ers" spēlē bez savas spožākās zvaigznes Džoela Embīda, kurš guvis orbitālā kaula lūzumu un nelielu smadzeņu satricinājumu. Embīds noteikti nepiedalīsies arī sērijas otrajā spēlē.

Viņa prombūtnē Tobiass Heriss guva 27 punktus, Tairīsam Maksijam bija 18 punkti, kamēr Džeimss Hārdens guva 16 punktus, izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas un atdeva piecas rezultatīvas piespēles.

Otrā Austrumu konferences pusfinālā Milvoki "Bucks" ar 1-0 ir vadībā pret Bostonas "Celtics".

Pērn finālsērijā Milvoki "Bucks" ar rezultātu 4-2 pārspēja Fīniksas "Suns".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu