FOTO Pašmāju mūziķi priecēs skatītājus 4. maija koncertā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

4. maijā, Latvijas Republikas Neatkarības deklarācijas pasludināšanas 32. gadadienā, TV3 būs skatāms īpašs svētku koncerts "Mīlot Latviju", priecējot skatītājus ar pašmāju iemīļotu mūziķu uzstāšanos Āgenskalna tirgus paviljonā.

Koncertā "Mīlot Latviju" izskanēs dažādas, cauri gadiem mīlētas dziesmas, kā arī skaņdarbi no jaunajiem albumiem 22 mākslinieku un muzikālo apvienību izpildījumā. Koncertā piedalīsies tādi Latvijā iemīļoti izpildītāji kā Jānis Šipkēvics, grupa "Sudden Lights" un Triānas Parks ar kori "Daugava", Intars Busulis & Abonementa orķestris, Kārlis Būmestars, Ralfs Eilands, grupa "Carnival Youth" un daudzi citi. Koncertu vadīs Nacionālā teātra laulātais aktieru pāris Agnese un Matīss Budovski.

"Mūzika mūs stiprina un vieno. Dziesmai ir neizsakāmi plaša emociju gamma. Tā ļauj mums smieties, raudāt, līdzpārdzīvot un sajūsmināties. Dziesma ir godīga. Un šis koncerts tāds arī būs – gaišs, mīļš, svinīgs un godīgs, jo mūsu mūziķi ir tādi – patiesi no pirmās nots līdz pēdējai," apgalvo koncerta producente Dita Torstere.

Kā koncerta vieta ir izvēlēta nupat atjaunotais Āgenskalna tirgus paviljons, kas rekonstrukcijas rezultātā ir ieguvis īpašu auru. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu